-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Mijn missie: 1 miljoen vrouwen helpen financieel vrij te worden. En vandaag start ik met jou.

Je relatie met geld bepaalt hoeveel je ervan hebt

Er zijn veel trainingen en cursussen die je helpen met praktische financiële vaardigheden. Er zijn ook veel manifestatie-achtige trainingen die je vooral helpen met de spirituele kant.

Maar weet je... jouw relatie met geld (want ja, die heb je!) is niet alleen praktisch en ook niet alleen spiritueel. Jouw relatie met geld draait om beiden: om het aantrekken van geld én om dat geld te gebruiken om vrijheid voor te creëren.

En dat is niet zomaar een leuke kreet: wetenschappelijk onderzoek toont aan dat je relatie met geld - en in het verlengde daarvan: je relatie met jezelf - allesbepalend is voor hoeveel geld jij hebt, wat je ermee doet en hoe gelukkig je bent.

En zeg eens eerlijk: zit die geluksfactor bij jou écht op 100%?

Ontwikkel JOUW Money Flow

In Ontwikkel JOUW Money Flow deel ik mijn methode om jouw relatie met geld te transformeren. Om te ontdekken hoe jij makkelijker meer geld kunt verdienen, op een manier die bij jou past. Zodat jij het leven kunt leiden dat je wilt en de impact kunt maken waarvoor jij gemaakt bent.

Dit programma, met ruim 50 lessen en uren aan video- en audiomateriaal, is by far het meest unieke en diepgaande money mindset-meets-praktijk-programma dat er te vinden is.

Dat betekent niet dat het volgen voor jou een fulltime baan hoeft te worden ;-) We gaan diep, maar we werken ook heel efficiënt:

 • Je ontdekt welke patronen en thema's rondom geld jij in het verleden hebt opgepikt en die nog steeds invloed hebben op hoe jij met geld omgaat. Dankzij jouw Innerlijke Geldtypecombinatie leer je ze écht kennen.
 • Je ontdekt supersnel welke blokkades jou nu nog tegenhouden om meer geld te verdienen
 • Je schrijft jouw nieuwe geldverhaal en vertaalt dit naar de praktijk, zodat je écht concrete stappen gaat zetten
 • Je vindt jouw ideale businessmodellen en jouw beste methoden voor geld verdienen, geld beheren en passief inkomen genereren
 • Je werkt op bewust en onbewust niveau aan je relatie met geld, waarbij we ook gebruik maken van human design en het ontdekken van jouw unieke money codes
 • Je maakt een concreet actieplan en maakt je groei meetbaar
 • Je houdt levenslang toegang, zodat je de methode opnieuw kunt doorlopen wanneer jij weer een nieuw level aantikt. En dat gáát gebeuren.

Hi, ik ben Adine.

Ik ben financieel expert, auteur, een Manifesting Generator (1/3), persoonlijke ontwikkelings-junkie en ervaren ondernemer (sinds 2007).

En ik heb mijn 6-figure-business in 2019 compleet omgegooid en ben weer vanaf 0 begonnen.

Waarom? Omdat die six figures leuk waren, maar niet duurzaam. Ik verdiende alleen geld als ik aan het werk was en blokkeerde daarmee de groei van mijn bedrijf én van mij als ondernemer.

Dat moest anders: ik wilde dat de Money Flow áltijd doorliep.

Ik sprong in het diepe, in de onderzoeken, de experimenten en de innovaties en creëerde de Ontwikkel JOUW Money Flow-methode.

Deze methode heeft al talloze mensen geholpen bij het creëren van (financiële) vrijheid. Een aantal van hen delen hun ervaring ook op deze pagina.

Ben jij die doorpakker die voelt dat er méér uit het leven te halen is dan je nu doet? En durf jij daarin voor het allerbeste te gaan? Dan zit je hier goed.

 • Stop surviving, start thriving
 • Ontdek wat jouw missie is en doorbreek al je oude geldvalkuilen
 • Stop met ALLES naar je toe trekken; meer verdienen draait niet om harder zwoegen
 • Ontdek je eigen-waarde en ga daarvoor staan, zodat je gezien én beloond wordt voor wie jij bent
 • Laat oude angsten en patronen los
 • Voel je sterk en klaar om meer te ontvangen én te hebben

Wat kan ik voor je doen?

Gratis resources money mindset

Gratis money mindset-tools

Ontdek wat jouw geldtype is en hoe die ervoor zorgt dat jij nog niet verdient wat je waard bent.

Ontdek meer
Ontwikkel JOUW Money Flow

Volg mijn online programma's

Volg mijn programma's om grip te krijgen op jouw relatie met geld en succes.

Werk 1-op-1 met mij

Werk met mij om je mindset en kijk op jezelf te versterken en het succes te creëren dat je verdient.

JA! Jij mag goed verdienen met jouw talent. Zelfs met je hobby.

Fenna Bakker testimonial

"OJMF kwam op mijn pad toen ik als Energetisch Therapeut graag meer wilde leren over welke vorm van ondernemen het beste bij mij paste. 
Ik ben er heilig van overtuigd dat je door jezelf beter te leren kennen je steeds meer de juiste keuzes voor jou weet te maken! 

OJMF geeft inzicht in hoe jij in elkaar steekt op het gebied van money! Het legt je overtuigen er over bloot en maakt je bewust van waar je kracht zit en waar jij jezelf op het gebied van geld blokkeert. 

Adine biedt met haar programma een fantastische balans tussen intuïtie en praktisch ondernemen. 

Wat mij betreft een ontzettende aanrader! Net als het een-op-een werken met Adine, waar nog meer diepgang ontstaat op wat je in OJMF al leert."

- Fenna Bakker - De Energetisch Geneesvrouw

Wat OJMF uniek maakt:

Een combinatie van mindset én actie nemen

Veel trainingen over geld draaien vooral om strategieën óf manifesteren. Ik geloof dat je de Wet van de Aantrekkingskracht alleen effectief kunt aanslingeren als je ook daadwerkelijk in actie komt. We doen het innerlijke werk, maar we zorgen ook voor de praktische vertaling. Bovendien bied ik je geen bak kennis, maar een effectieve methode die je keer op keer kunt toepassen.

Fijne community en liverondes

Je omgeving heeft een enorme impact op wat je denkt, doet en voelt. Daarom biedt OJMF je meteen een upgrade van je omgeving in de vorm van een fijne community en de mogelijkheid om aan te sluiten bij liverondes. Gebruik de groep om je te spiegelen, inspiratie op te doen, te connecten en elkaar accountable te houden.

Je schrijft je eigen geldverhaal

Grote kans dat jouw geldverhaal-tot-nu-toe vooral gevormd is op basis van wat je vanuit je jeugd hebt meegekregen en alle 'bewijzen' die je vervolgens voor dat verhaal hebt gevonden. Dat hoeft niet zo te zijn, je kunt jouw eigen geldverhaal schrijven. Met mijn methode ontdek je jouw eigen money codes en herschrijf je jouw geldverhaal. En kost dat je dan niet 10+ jaar en bakken met geld ;-)

Ideaal voor (aankomende) ondernemers

Mijn eerste 10 jaar ondernemerschap werden gekenmerkt door gedachten over schaarste. "Ik moet altijd werken", "Ik kan mijn prijzen niet verhogen", "Ik moet laag beginnen", "Elk uur dat ik niet werk, heb ik geen geld", "Ik weet niet of ik dit kan/durf". Onderliggend aan al die gedachten liggen blokkades rondom (eigen)waarde en geld. Ik heb ze gevoeld, ik heb ernaar gehandeld en heb dé methode gevonden om ze te transformeren. Daar help ik jou mee, zodat jij meteen vliegend kan starten.

Jouw investering komt in veelvoud terug

Dit is een exclusief programma, dat je vraagt om een serieuze investering. In tijd, energie, maar ook in geld. Dat durf ik van je te vragen, omdat ik 100 procent zeker weet dat dit het waard is. Als ik 15 jaar terug 10.000 euro had kunnen betalen om de mindset van nu toen te hebben, had ik direct gedaan. Deze tools leveren je namelijk meer geld op, maar ook meer tijd, meer energie en meer impact.

Jouw NEXT LEVEL

Ben jij klaar voor een rijker leven dan je ooit hebt durven dromen?

Een leven met meer ruimte, tijd, energie, geld en JOY. Voel je dat je daar klaar voor bent? Ik kan niet wachten om jou daarin te supporten, op de manier die bij jou past.

Je kunt op drie verschillende manieren meteen aan de slag: lekker solo, samen met een community óf 1-op-1. Na je aanmelding ontvang je direct alles wat je nodig hebt om te beginnen 🚀🚀🚀

Ontwikkel JOUW Money Flow NU

Start METEEN en pas de methode toe op je eigen tempo, op jouw manier. Tijdelijk beschikbaar. Later upgraden is mogelijk.

Eenmalige betaling*

997,-

Claim je plek

Ontwikkel JOUW Money Flow PLUS

Krijg ook toegang tot een fijne community met gelijkgestemden en sluit maandelijks aan bij de live calls, voor extra support tijdens je reis.

Eenmalige betaling*

1.997,-

Ontwikkel JOUW Money Flow VIP

Stel me onbeperkt persoonlijk je vragen via Telegram, gedurende twee maanden óf kies voor 6 1:1 ZOOM-calls. In te plannen binnen 6 maanden na je instap.

Eenmalige betaling*

3.333,-

Tijdelijke bonus

1:1 SUPPORT en JOUW HUMAN DESIGN BLUEPRINT

Kies voor Ontwikkel JOUW Money Flow en krijg de hele maand januari 1:1 support van mij. Mijn VIP-klanten betalen hiervoor 1.000 euro per maand. Kies je voor betaling in één keer, dan krijg je nog een extra bonus: jouw eigen Human Design Blueprint.

(Heb je al eerder een Blueprint besteld? Dan krijg je in plaats daarvan een 1-op-1 call om jouw design verder te bespreken)

* Betalen in 4 en 12 termijnen is mogelijk via de check-outpagina. Ben je gevestigd in het buitenland? Dan kan de btw-verleggingsregeling van toepassing zijn. Neem dan even contact op voor een aangepaste factuur (alleen bij betaling in 1x).

TIJDELIJKE BONUS

JOUW HUMAN DESIGN BLUEPRINT

Tijdelijke bonus wanneer je je aanmeldt voor Ontwikkel JOUW Money Flow PLUS of VIP: jouw eigen, gepersonaliseerde rapport (55 pagina's) over jouw unieke energie. Meer informatie over de Blueprint vind je hier.

(Heb je al eerder een Blueprint besteld? Dan krijg je in plaats daarvan een 1-op-1 call om jouw design verder te bespreken)

Review Helena

Blije doorpakkers:

Christel Nolle - Creatieve Verbinder

"Baanbrekend. Letterlijk, want ik heb mijn fulltime baan opgezegd toen ik zag hoe mijn Innerlijke Geldtypen elkaar tegenwerkten en dat er heel veel mogelijkheden waren om dat snel en blijvend te veranderen."

- Christel Nolle

"Ik snap mezelf nu beter en weet wat voor mij een handige route is om te volgen. Daarnaast is het gewoon heel erg fijn dat ik nu vertrouw op de fijne energie van geld."

- Suzan Oerlemans

Linda Baart

"Ik heb enorm veel geleerd van het inzicht in de geldtypes, het doorbraakprofiel en de businessmodellen en heb meer ontspannen vertrouwen in geld."

- Linda Baart

Dit is voor jou als...

 • je met gemak, vrijheid en plezier in je bedrijf én je leven wilt staan
 • je een duurzame vaardigheid wilt opbouwen in het aantrekken en slim inzetten van geld
 • je ontzettend veel zin hebt om te werken aan een goede basis in money mindset en ook bereid bent om - mét hulp - in actie te komen

Dit is niet voor jou als...

 • je liever zelf het wiel uitvindt en het niet erg vindt om daar veel meer geld, tijd en energie mee kwijt te zijn
 • je vooral van de rekenmodellen bent en het idee dat geld energie is niet met je resoneert
 • je op zoek bent naar 1-op-1 begeleiding (plan daarvoor even een call in ;-) )

Hi, ik ben Adine!

En geld heb ik altijd al fascinerend gevonden. Dat het je soms stress kan bezorgen, maar ook zekerheid en vrijheid kan opleveren.

Ik ben multi-passionate, ontzettend nieuwsgierig en volg alles waar m'n vuur van aan gaat. Meestal zijn dat de dingen die je leven fijner en moeitelozer maken.

Voor de (Human Design-)'kenners'; een Manifesting Generator 1/3 - onderzoekend, experimenteel en met genoeg energie om niet te hoeven kiezen ;-)

Je begrijpt dat ik geld, money mindset, groei, expansie etc. dus al vanuit allerlei hoeken heb benaderd en nog steeds benader. Van supernuchter tot energetisch.

En... wat ik heb geleerd deel ik graag met jou. Het is namelijk mijn missie om ✨ 1 miljoen vrouwen te helpen financieel vrij ✨ te worden.

Dat doe ik met ruim 2.000 gepubliceerde artikelen, bijdragen aan een tiental nationale dag-, week- en maandbladen* en een groeiende online academie, maar vooral ook met Ontwikkel JOUW Money Flow.

*Misschien heb je me al eens gezien bij o.a. RTL4, in Algemeen Dagblad, Flair, Vriendin, Financieel Dagblad, Metro, NRC, Nu.nl, Telegraaf VRIJ, Landleven, Radar+, ELLE.nl, Genoeg Magazine, Nibud.nl, in Harper's Bazaar, in de documentaire '30 en nooit meer werken' of in de Volkskrant.

Adine Faber-Versluis Money Mindset Mentor Geld Specialist

"De individuele coaching van Adine ervaar ik als erg waardevol. Haar expertise op het gebied van financiën, beleggen en het opzetten van een online business hebben mij heel erg geholpen. Dank je wel, Adine!"

- Dora

"Ik heb genoten van jou, je aanpak, je benadering. Kan ik heel concreet zijn over wat ik heb geleerd? Ik heb licht laten schijnen op mijn money blocks, en daardoor is er wat veranderd. In deze lastige tijd is mijn inkomen toegenomen én heb ik nu een stuk passief inkomen."

- Geert-Jan

Suzan Oerlemans Huidgoeroe

"Hoe leuk is het om te zien wat voor geldtype je bent? Ik vond het ontzettend verrassend en verhelderend. Mijn innerlijke geldtype en money blueprint bevestigden deels wat ik al wist, maar gaven me ook veel meer inzicht en helderheid. En: verbazing en verwondering.

Deze ontdekking maakt het voor mij veel makkelijker om achter bepaalde keuzes te staan, maar ook om duidelijk te krijgen waar aandachtspunten liggen. Zoals in mijn geval: ook mogen genieten van mijn geld, in plaats van alleen maar sparen!

Ook fijn: de praktische tips op een hele unieke, bijzondere 'Adine'-manier. En dat die 'Schatbewaarder' in me me helpt, maar ook dwarszit, snap ik nu echt. Ik ben geld compleet anders gaan zien. Indrukwekkend goed!"

- Suzan Oerlemans - Huidgoeroe

Ellen Joosten Successupporter Smartgirls

"Door Adine ben ik me nog meer bewust geworden van mijn geldverhalen en heb ik blokkades opgeruimd.

Adine leerde me ook hoe je gestructureerd naar je doelen toe bouwt. Als je iets wilt, moet je er geld voor opzij zetten en proberen daar méér van te maken.

De kennis had ik wel, maar Adine gaf het handen en voeten in de praktijk."

- Ellen Joosten - Succes Supporter Smart Girls

Veelgestelde vragen

Wat levert OJMF me op?

Ontwikkel JOUW Money Flow leert je precies hoe jij jouw unieke persoonlijkheid en talenten kunt gebruiken om makkelijk goed geld te verdienen.

Kortom: je komt tot de kern van wie jij bent en ontdekt hoe jij daar een businessmodel van maakt dat niet alleen jou doet floreren, maar ook je bankrekening.

Is Ontwikkel JOUW Money Flow alleen voor vrouwen?

Nee, zeker niet. Dit is waardevol voor iedereen. Maar: ik werk veel met vrouwen en kies er daarom voor om die rechtstreeks aan te spreken via deze pagina.

Als dat je niet afschrikt, omdat jouw persoonlijke ontwikkeling het allerbelangrijkst is, dan ben je ook als man - of met andere identificatie - van harte welkom. En spreek ik je natuurlijk ook zo aan ;-)

Kan ik hiervoor ook mijn Persoonlijk Ontwikkelingsbudget gebruiken?

Yes! Als je dat wilt, kan ik je (werkgever) een factuur sturen voor jouw deelname aan het programma. Na betaling kun je direct instromen.

Kan ik subsidie krijgen?

Misschien wel. Een aantal deelnemers heeft een financiële bijdrage gekregen vanuit subsidieregelingen. Die mogelijkheid kan er voor jou ook zijn. Neem gerust contact op om daar meer over te horen.

Is er een vooropleiding nodig?

Nee, in het programma vind je alles wat nodig is om het succesvol te doorlopen.

Hoe volg ik Ontwikkel JOUW Money Flow?

Heel gemakkelijk: je meldt je aan via deze check-out.

Je ontvangt dan binnen een kwartier inloggegevens voor de Money Mind Academy en alle info die je nodig hebt om met Ontwikkel JOUW Money Flow te beginnen.

Je kunt meteen van start met de eerste module. Vervolgens worden per week nieuwe modules vrijgegeven - 7 weken lang.

Kom je er niet aan toe om een module per week af te maken? No worries. Je houdt toegang tot het programma, dus je kunt het ook helemaal in je eigen tempo doen.

Daarnaast kun je maandelijks aansluiten bij de Q&A's en themacalls én staat de community 24/7 voor je open voor extra support.

Kan ik ook volgend jaar instromen?

Ja, hoewel de kans groot is dat je dan geen levenslang toegang meer hebt.

Ik vraag me dan wel af: wat zou voor jou een reden kunnen zijn om jouw snelweg naar een goedgevulde bankrekening niet VANDAAG al op te willen rijden?

Hoeveel tijd kost dit?

De eerste acht weken komt er elke week een module voor je vrij. Als je zo'n module serieus wilt doorwerken, ben je daar 1-2 uur per week mee bezig.

Daarnaast is het slim als je tijd reserveert om actief te zijn tijdens de live calls (1x per maand, met opname) en in de community.

Goed om te weten: je houdt levenslang toegang tot het programma, dus je kunt alles steeds opnieuw herhalen óf er na die eerste acht weken in één keer doorheen werken. Wat jij wilt.

Is Ontwikkel JOUW Money Flow alleen voor ondernemers?

Nee, zeker niet. Ontwikkel JOUW Money Flow helpt je met het ontdekken van jouw unieke money blueprint. Die kennis kun je gebruiken in je bedrijf, maar natuurlijk ook in je persoonlijke leven.

Bovendien zijn de praktische skills die we opdoen vooral gericht op je persoonlijke financiën.

Als ondernemer kun je natuurlijk wél dit programma opvoeren als kosten en daarnaast de btw aftrekken.

Ben je nog geen ondernemer, maar wil je dit wel worden? Bewaar de factuur dan goed; je kunt deze kosten aftrekken als aanloopkosten als je binnen 5 jaar alsnog start als btw-plichtig ondernemer!

Heb je nog een VIP-versie?

Je kunt ervoor kiezen om Ontwikkel JOUW Money Flow te combineren met een aantal persoonlijke sessies.

Daarnaast heb je de optie om een half jaar 1-op-1 met mij te werken. Die mogelijkheid is uiteraard beperkt beschikbaar, dus plan hier een call in om te zien of dat passend zou zijn voor jou.