Ontwikkel Jouw Money Flow

Ben jij klaar om afscheid te nemen van onbewuste belemmerende overtuigingen over geld en een nieuwe route uit te stippelen richting een vrij, onafhankelijk en financieel gezond leven? Ik help jou met het ontdekken van jouw weg van de minste weerstand.

Jouw schatkaart naar een rijker leven.

Ontwikkel JOUW Money Flow

Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn als je gemakkelijk geld verdient met wat jij het leukste vindt. Met wat jij het beste kunt. Moeiteloos, als een automatische bijwerking van jouw drive om jezelf te ontwikkelen en je klanten te helpen. Omdat je waarde levert en in 'gelijke munt' terugbetaald krijgt.

Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn als je ook écht kunt genieten van je geld. Dat het niet steeds weer op een of andere manier door je vingers glipt. Of je het gevoel hebt dat het elk moment door je vingers zou kunnen glippen.

Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn als je jouw geweldige ideeën om kunt zetten in geld. Als je genoeg hebt om je eigen leven mooier te maken, maar ook het leven van de mensen om je heen? Als je niet keihard hoeft te werken, maar je talenten en vaardigheden juist vooral slim weet in te zetten.

Vind je dat makkelijk om voor te stellen, of klinkt dat nog als een droomscenario?

Grote kans dat je dan nog niet werkt op een manier die écht bij je past. Zou je dat wel doen, dan zou je moeiteloos meer geld aantrekken, je comfortabel voelen bij het hebben van geld en het met plezier voor je aan het werk zetten.

Maar wat is die 'manier die écht bij je past'?

Ik geloof niet in standaardroutes die voor iedereen werken. Ik geloof dat alles pas écht gaat stromen, als je helemaal werkt in lijn met wie jij bent. In alignment.

Daarom heb ik Ontwikkel JOUW Money Flow ontwikkeld: een online training over money skills en money mindset die uitgaat van jouw unieke innerlijke geldtype en je helpt met het ontwikkelen van jouw schatkaart naar een rijker leven.

Natuurlijk mét de universele principes rondom meer geld aantrekken, er slimmer mee omgaan en het voor je aan het werk zetten - maar dan wél afgestemd op jouw innerlijke geldtype.

Ontwikkel JOUW Money Flow helpt je met het creëren van jouw unieke money blueprint, zodat je geld weer gaat stromen.

Ontwikkel JOUW Money Flow

Herken je dit?

 • Je voelt een blokkade in combinatie met waarde (geld, maar ook eigen-waarde)
 • Je bent te druk of hebt geen tijd om te ontdekken hoe je je inkomen naar een volgend niveau kunt tillen
 • Je hebt het gevoel dat je steeds tegen een onzichtbaar financieel plafond aanloopt, waardoor je maar niet het door jou gewenste succesniveau behaalt
 • Je kijkt liever niet op je bankrekening en schuift alles wat met geld te maken heeft voor je uit
 • Geld verdienen voelt zwaar en moeilijk aan, terwijl je érgens weet dat het ook makkelijker moet kunnen
 • Je ontwikkelt jezelf een slag in de rondte, maar dat vertaalt zich nog niet in een goed gevulde bankrekening
 • Het lukt je best aardig om overvloed te manifesteren, maar het lukt je niet om een solide basis voor jezelf op te bouwen
 • Je vindt rijke mensen maar vervelend en vindt dat ze zich ongezond veel op geld focussen
 • Je wilt dolgraag meer verdienen, maar bent ook bang dat het je verandert
 • Je bent bang dat meer verdienen ook betekent dat je harder moet werken, waardoor je vast blijft zitten in je oude patronen
 • Je durft niet goed te investeren in kansen die goed zouden zijn voor je bedrijf of carrière
 • Je merkt dat traditionele manieren om met je geld om te gaan, zoals een kasboekje bijhouden, gewoon niet bij je passen
 • Je hebt het gevoel dat er nooit genoeg geld is - is het er wel, dan kan het zó weer verdwijnen
 • Je vindt het vervelend om over geld te praten (maar stiekem wel máchtig interessant)
 • Je voelt je schuldig als je geld uitgeeft aan jezelf, zelfs als het een duidelijke investering is

En je wilt juist...

 • ... dolgraag meer uit het leven halen
 • ...geld uit kunnen geven aan wat jij belangrijk vindt, zónder angst, frustratie of schuldgevoel
 • ... weten waar jouw money superpower ligt, zélfs als je altijd wordt weggezet als iemand met een gat in haar hand
 • ...met plezier geld verdienen
 • ...niet meer leven vanuit schaarste, maar vanuit overvloed
 • ...de middelen én de mindset hebben om royaal te geven aan de mensen om je heen
 • ...duidelijkheid creëren over waar jij naartoe wilt
 • ...in de beste versie van jezelf stappen en alles aantrekken wat daarbij hoort, ook op financieel vlak
 • ...durven investeren, kansen grijpen
 • ...je eigen blokkades overstijgen en je vrij voelen

Dan is Ontwikkel JOUW Money Flow iets voor jou. In Ontwikkel Jouw Money Flow ontdek je jouw money blueprint en ontdek je hoe jij - op basis van jouw unieke Innerlijke Geldtype - moeiteloos meer rijkdom in je leven aantrekt.

Je hoeft niet meer te werken om meer te verdienen. Meer verdienen doe je door minder te werken en je mindset rondom geld uit te breiden.

YES! Ik doe mee!

412.188 euro schuld.

In 2010 werd ik 'ineens' wakker met een hypotheekschuld van ruim 400.000 euro, tegen een rente van zes procent. Ik voelde me daar knap beroerd over: ik zag mezelf toch als iemand met een gezond verstand, maar op één of andere manier had ik mezelf volledig overgeleverd aan externe factoren.

De bank voor de hypotheek.

Mijn klanten om genoeg omzet te draaien om die hypotheek te betalen.

Mijn relatie - want: op twee salarissen een huis gekocht.

Een idee dat de economie zou blijven groeien - wat in die periode een illusie bleek te zijn.

Toen de economie klapte, mijn grootste klanten failliet gingen, mijn inkomen flink daalde, de relatie me doodongelukkig maakte liep en het huis tot overmaat van ramp ook nog een nieuw dak (groot huis, groot dak, 💸💸💸) nodig had, wist ik dat ik andere keuzes moest gaan maken.

En dat deed ik op de enige manier die ik kende: ik gooide het roer radicaal om en verslond alles dat met geld te maken had.

Ik ontdekte dat ik het allemaal tóch niet zo handig had aangepakt én hoe het beter kon. Door flink te minimaliseren, te bezuinigen en radicale keuzes te maken, lukte het me om in krap 3 jaar tijd 70.000 euro af te lossen op mijn hypotheek. Met mijn money skills zat het wel goed.

Maar in m'n hoofd ging het niet helemaal lekker. Ik had m'n zaakjes inmiddels goed voor elkaar, maar voelde me nog steeds arm. Er kwam genoeg geld binnen, maar ik moest dan wél keihard blijven werken.

Ik ontdekte dat er nóg iets nodig was om een echt vrij, rijk leven te kunnen leiden: een gezonde money mindset.

Door mijn radicale keuzes en focus op bezuinigen, had ik mezelf wederom klemgezet. Dit keer in een schaarstemindset. Ik had dan misschien geen geldproblemen meer; het stroomde ook niet echt. De energie niet, maar het geld ook niet.

Daarom besloot ik me te verdiepen in money mindset. Te ontdekken welke belemmerende overtuigingen ik had over geld. Te zien waarin die me tegenhielden om een vrij leven te leiden. Hoewel ik niet helemaal wist wat ik ervan moest geloven of verwachten, investeerde ik in talloze trainingen en workshops en ontdekte uiteindelijk wat wel én niet werkte.

Een van de belangrijkste ontdekkingen die ik tijdens die periode deed, was wat mijn unieke, innerlijke geldtype is. Dit voelde echt even als thuiskomen: de tegenstrijdigheden die ik vaak zo voelde als het ging om geld, bleken heel goed verklaarbaar te zijn. En er bleek een geweldige manier te zijn om juist op basis van die ogenschijnlijke tegenstrijdigheden te werken.

Dat had ik tot dan toe niet gedaan: door heel erg te focussen op de talenten van mijn 'spaarkant', had ik de kant die me helpt van het leven te genieten compleet onderdrukt. Terwijl die me juist meer overvloed liet ervaren - de energie van waaruit het geld veel makkelijker naar me toe begon te stromen.

Dit was zo'n eyeopener, dat ik besloot dit ook met anderen te willen delen. Inmiddels ben ik dan ook gecertificeerd Sacred Money Archetypes®-coach :-)

En wat is er inmiddels veel veranderd...

Ik beëindigde mijn relatie, wist het huis op eigen naam te krijgen, volgde mijn hart in mijn werk én later ook in de liefde. Dankzij mijn eerdere, radicale keuzes kon ik mijn huis met verlies, maar zonder restschuld verkopen. Omdat ík dat wilde, niet omdat het moest van de bank.

In plaats van werkdagen van 15 uur, werk ik momenteel twee dagen in de week.

En ik verdien álle dagen van de week geld, óók de dagen die ik thuis ben met ons dochtertje van 4 maanden.

Want in plaats van het uurtje-factuurtje-idee, is mijn inkomen nu schaalbaar en niet meer tijd- of plaatsgebonden.

En ik heb geld voor me aan het werk gezet. Meerdere inkomstenstromen ontwikkeld. Passieve inkomstenstromen ontwikkeld.

Dat betekent dat er meer tijd en ruimte is voor leven en voor prachtige ervaringen zoals een huwelijksreis naar de Malediven. Geloof me, dat had ik na jaren zonder vakantie en met mega-maandlasten écht niet kunnen voorstellen.

Ik onderneem en leef nu op een manier die helemaal bij mij past. In volledige vrijheid en overvloed. Terwijl mijn vermogen gewoon doorgroeit.

En dat is iets waar ik jou ook graag meer over zou willen leren, in Ontwikkel JOUW Money Flow. Ik geloof namelijk dat iedereen meer vrijheid en rijkdom in het leven kan ervaren. Door uit te gaan van jouw unieke kracht én daar een aantal slimme financiële strategieën aan te koppelen.

Ontwikkel JOUW Money Flow is een unieke training die je helpt om grip op je geld te krijgen, op basis van jouw persoonlijke, innerlijke geldtype.

Ik deel alle geheimen die ik in mijn zoektocht naar meer vrijheid heb ontdekt. En ik geef je unieke inzichten die je helpen om je belemmerende overtuigingen over geld te herkennen, patronen te doorbreken en een nieuwe money mindset te creëren die gebruik maakt van jouw sterke punten.

Je ontdekt waar jouw uitdagingen liggen en hoe je jouw secret superpower kunt gebruiken om die uitdagingen om te buigen in kansen. Kansen die je meer rijkdom opleveren.

De deuren tot Ontwikkel JOUW Money Flow gaan momenteel nog maar op een paar momenten per jaar open. Zorg dus dat je erbij bent!

Ontwikkel JOUW Money Flow

Live sessies

Geloof me: er gaat een wereld voor je open met Ontdek JOUW Money Flow. Tijdens de pilotronde bleken de livesessies heel handig te zijn, dus vandaar dat er deze tweede ronde weer drie worden ingepland.

Nuchter & spiritueel

Voel jij een blokkade rondom waarde en geld? I got you. Ik help je om je eigen-waarde op een hele nuchtere manier in beeld te krijgen, waardoor jij op elk niveau boven jezelf gaat uitstijgen.

Van kennis tot wijsheid

Ontdek jouw unieke geldtype, je money blueprint, ontwikkel nieuwe gewoontes die aansluiten bij waar jij sterk in bent.

Integreren, integreren, integreren.

Inzicht

Je ontdekt waar jouw valkuilen liggen en krijgt strategieën waarmee je wél naar dat volgende level kunt komen. Zakelijk én privé.

Welk businessmodel past bijvoorbeeld het beste bij jou?

VIP-bonussen

Gun jij jezelf de VIP-versie van Ontwikkel JOUW Money Flow? Dan krijg je nog een aantal mooie extra's, waaronder wekelijkse incheckmomentjes via WhatsApp, de mogelijkheid om daar rechtstreeks je vragen te stellen én een prachtige set kaarten met geldaffirmaties.

Meditaties

Met geleide meditaties die in je onderbewustzijn werken.

Zo werk je ook tijdens je lunchwandeling aan je money mindset.

Denken > DOEN

Je houdt het dit keer niet bij denken, maar zet de stap naar DOEN. Stilstaan is geen optie meer.

En dat wil je ook niet, want jij weet straks precies wat jouw volgende zet is.

En meer...

Want ik leer elke dag weer nieuwe dingen bij, die ik heel graag meteen doorgeef. De lessen die ik leerde tijdens de Business Mastery van Tony Robbins bijvoorbeeld, maar ook waardevolle principes rondom manifesteren.

Een kijkje in het programma

Module 1 - Jouw Geld-persoonlijkheid

In de eerste module duiken we direct in jouw Geld-persoonlijkheid, ofwel: je innerlijke geldtype. Na deze module heb je compleet 3D-beeld van jouw Innerlijke Geldtype. Dat gaat je helpen om jouw koers vooruit te bepalen.


Module 2 - Wat wil je?

In deze module gaan we kijken naar wat jij precies wil en ontdekken we op welke niveaus er doorbraken mogelijk zijn. Spoiler alert: op élk niveau ;-)


Module 3 - Wat houdt je (écht) tegen?

In deze module duiken we in jouw belemmerende overtuigingen over geld. Welke heb je? Waar komen ze vandaan? En hoe kom je er vanaf? Extra leuk: dankzij je kennis over je Innerlijke Geldtype zul je deze belemmerende overtuigingen nu veel makkelijker kunnen herkennen.


Module 4 - Jouw innerlijke geldkompas

Langzaam maar zeker bewegen we ons in de richting van jouw schatkaart. Jouw unieke manier om moeiteloos geld te verdienen. In module 4 gaan we daarvoor aan de slag met jouw innerlijke geldkompas. Na het volgen van deze module heb jij ineens een hele andere kijk op geld.


Module 5 - Integreren

Module 5 staat helemaal in het teken van het integreren van wat je tot nu toe hebt ontdekt. Je ontdekt verschillende manieren om dat - wederom moeiteloos - te doen.


Module 6 - Geld, geld, geld

Nu de basis ligt en je goed weet wie je bent en wat je wilt, is het tijd om praktisch aan de slag te gaan. Met geld, geld, geld. Inzicht in je financiën, inzicht in de stromen van geld. En: welke businessmodellen zijn nu eigenlijk ideaal voor jou (én je Innerlijke Geldtype)?


Bonusmodule

De bonusmodule wordt regelmatig aangevuld met nieuw materiaal, om je nog meer inspiratie en verdieping te bieden. Hierin vind je bijvoorbeeld een mini-workshop over het reinigen van je geldmagneet én ontdek je welke edelstenen je kunnen helpen bij het manifesteren van meer geld.

Ook ontdek je in de bonusmodule meer over Human Design en hoe het jou kan helpen om nóg meer af te stemmen op wat jij graag wilt. En... je krijgt via de bonusmodule toegang tot een snelcursus EFT (tapping)!

Wat een eye-openers! Ik realiseer me nu dat het geld dat ik verdien, voor mij is. Dat ik niet alleen rekening hoef te houden met anderen, maar dat ik ook voor mezelf kan kiezen. En dat ik goed ben zoals ik ben en dus wél voor die promotie kan gaan!

— Marry

Dit is voor jou als...

 • je deze training kunt betalen zonder financieel in de problemen te raken
 • je wilt weten hoe jouw innerlijke money blueprint eruit ziet
 • je ontzettend veel zin hebt om te werken aan een goede basis in money mindset en ook bereid bent om - mét hulp - in actie te komen

Dit is niet voor jou als...

 • je persoonlijk maatwerkadvies nodig hebt om je schulden in kaart te brengen (dan kun je beter een financieel adviseur inschakelen)
 • je je comfortabel voelt in een slachtofferrol
 • je graag volledig 1:1 met iemand wilt werken  (nou ja... de VIP-versie komt daar tijdens deze pilotronde toch wel héél dicht bij...)

Moeiteloos genieten van meer geld

Ontwikkel JOUW Money Flow leert je moeiteloos omgaan met meer geld. Je trekt meer geld aan en weet precies hoe je - helemaal afgestemd op jouw innerlijke geldtype - jouw vermogen kunt opbouwen. Je beweegt in flow en geniet van alle kansen die 'ineens' op je pad komen. Je relatie met geld is voor altijd getransformeerd, waarmee je de basis hebt gelegd voor oneindige groei en overvloed.

"De individuele coaching van Adine ervaar ik als erg waardevol. Haar expertise op het gebied van financiën, beleggen en het opzetten van een online business hebben mij heel erg geholpen. Dank je wel, Adine!"

- Dora

"Ik heb genoten van jou, je aanpak, je benadering. Kan ik heel concreet zijn over wat ik heb geleerd? Ik heb licht laten schijnen op mijn money blocks, en daardoor is er wat veranderd. In deze lastige tijd is mijn inkomen toegenomen én heb ik nu een stuk passief inkomen."

- Geert-Jan

Hi, ik ben Adine!

En geld heb ik altijd al fascinerend gevonden. Dat het je soms stress kan bezorgen, maar ook zekerheid en vrijheid kan opleveren. En dat je het - met inzet van je eigen talenten - ook zélf kunt maken. 

Nu ben ik ook ontzettend nieuwsgierig en volg ik alles waar m'n vuur van aan gaat. Kom ik iets interessants tegen, dan duik ik er onbevangen in en vind ik de juiste hacks die je leven fijner en moeitelozer maken.

Voor de (Human Design-)'kenners'; een Manifesting Generator 1/3 - onderzoekend, experimenteel en met genoeg energie om niet te hoeven kiezen ;-)

Je begrijpt dat ik geld, money mindset, groei, expansie enzovoorts dus al vanuit allerlei hoeken heb benaderd en nog steeds benader. Van heel praktisch tot energetisch.

Ik weet inmiddels heel goed hoe je jouw money mindset voor je kunt laten werken en een leven kunt creëren dat helemaal bij je past. Met vrijheid, creativiteit en overvloed. 

En... ik deel al die inzichten en hacks graag met jou in dit waardevolle en transformerende programma.

Met ruim 2.000 gepubliceerde artikelen, bijdragen aan een tiental nationale dag-, week- en maandbladen* en een groeiende online academie help ik jou ook graag vooruit!

*Je hebt me o.a. al kunnen zien bij RTL4, in Flair, Vriendin, Financieel Dagblad, Metro, NRC, Nu.nl, Telegraaf VRIJ, Landleven, Radar+, ELLE.nl, Genoeg Magazine, Nibud.nl en de Volkskrant.

Adine Faber Versluis Money Mindset Mentor

Jouw investering

Je kunt op twee verschillende manieren meedoen aan Ontwikkel JOUW Money Flow. Op de Regular manier of op de VIP manier. In beide gevallen krijg je natuurlijk de volledige training, alleen komt de VIP-optie met wat meer persoonlijke aandacht. Fijn als je er het maximale uit wilt halen.

REGULAR

Als jij je aanmeldt voor Ontwikkel JOUW Money Flow, krijg jij een superwaardevol programma, waar je je leven lang plezier (en rendement!) van gaat hebben. Hierin:

 • Ontdek je wat jouw unieke geldtype is
 • Leer je je onderbewustzijn herprogrammeren
 • Creëer je financiële strategieën die voor jou werken - ook als je 'niet handig' bent met geld
 • Ontdek je welke belemmerende overtuigingen je nu nog tegenhouden en hoe je die kunt doorbreken
 • Zet je een solide basis voor vermogensgroei op, waar je je leven lang plezier van zult hebben

Investering: 2.222 euro NU 997 euro

(Max. 22 plekken beschikbaar)

Ik doe mee!

VIP

Gun jij jezelf de VIP-versie van Ontwikkel JOUW Money Flow? Good for you! Daarbij krijg je een aantal waardevolle bonussen die ervoor zorgen dat je je investering nóg sneller terugverdient.

Als VIP'er:

 • Ontdek je wat jouw unieke geldtype is
 • Leer je je onderbewustzijn herprogrammeren
 • Creëer je financiële strategieën die voor jou werken - ook als je 'niet handig' bent met geld
 • Ontdek je welke belemmerende overtuigingen je nu nog tegenhouden en hoe je die kunt doorbreken
 • Zet je een solide basis voor vermogensgroei op, waar je je leven lang plezier van zult hebben
 • Krijg je een extra video-uitleg over jouw innerlijke geldtype, om te zorgen voor de ideale basis (t.w.v. 197 euro)
 • Krijg je een speciaal WhatsApp-nummer om je vragen te appen voor persoonlijke feedback (t.w.v. --- dit doe ik eigenlijk nooit)
 • Ontvang je een supertoffe VIP-goodiebox met mijn persoonlijke (money) mindset-favorieten (t.w.v. minimaal 97 euro)
 • Ontvang je het werkboek via de post: wel zo fijn om al je opdrachten goed uit te voeren (t.w.v. 50 euro)

INVESTERING: 2.997 euro NU 1.197 euro

(Max. 11 plekken beschikbaar)

VIP hier 🙋‍♀️ !
Suzan Oerlemans Huidgoeroe

"Hoe leuk is het om te zien wat voor geldtype je bent? Ik vond het ontzettend verrassend en verhelderend. Mijn innerlijke geldtype en money blueprint bevestigden deels wat ik al wist, maar gaven me ook veel meer inzicht en helderheid. En: verbazing en verwondering.

Deze ontdekking maakt het voor mij veel makkelijker om achter bepaalde keuzes te staan, maar ook om duidelijk te krijgen waar aandachtspunten liggen. Zoals in mijn geval: ook mogen genieten van mijn geld, in plaats van alleen maar sparen!

Ook fijn: de praktische tips op een hele unieke, bijzondere 'Adine'-manier. En dat die 'Schatbewaarder' in me me helpt, maar ook dwarszit, snap ik nu echt. Ik ben geld compleet anders gaan zien. Indrukwekkend goed!"

- Suzan Oerlemans - Huidgoeroe

Ellen Joosten Successupporter Smartgirls

"Door Adine ben ik me nog meer bewust geworden van mijn geldverhalen en heb ik blokkades opgeruimd.

Adine leerde me ook hoe je gestructureerd naar je doelen toe bouwt. Als je iets wilt, moet je er geld voor opzij zetten en proberen daar méér van te maken.

De kennis had ik wel, maar Adine gaf het handen en voeten in de praktijk."

- Ellen Joosten - Succes Supporter Smart Girls

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Regular en VIP?

In beide gevallen krijg je uiteraard alles wat Ontwikkel JOUW Money Flow te bieden heeft. Maar: de VIP-variant biedt nét even dat beetje extra ondersteuning. Je krijgt een extra video-uitleg over jouw innerlijke geldtype, waarmee je begint met een stevige basis.

Je krijgt een speciaal nummer om je vragen naar me te appen én je krijgt een geweldige VIP-goodiebag met een aantal van mijn persoonlijke favorieten.

Wat daar precies in zit, blijft nog even een verrassing. Een tipje van de sluier: hij zit vol goodies die je helpen om maximaal resultaat te behalen.

En last but not least: je krijgt dan ook het werkboek thuisgestuurd. Heel fijn, want je behaalt de beste resultaten als je alles met de hand uitschrijft. Bovendien houd je dan een mooi naslagwerk over aan je deelname.

Hoe volg ik Ontwikkel JOUW Money Flow?

Twee keer per jaar start er een liveronde van Ontwikkel JOUW Money Flow. We gaan dan gedurende een aantal weken samen aan de slag. Als je op de wachtlijst staat, krijg je op tijd te horen wanneer je je weer kunt aanmelden.

Red je het niet om dan aan te sluiten? No worries. Je houdt ook na de 'liveronde' toegang tot de training, alle komende updates én opnames van de livesessies.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Ontwikkel JOUW Money Flow is geen traditionele budgetcursus of zweverig verhaal waar je niets mee kunt.

Het is een training die je inzicht geeft in je eigen (geld)persoonlijkheid, gecombineerd met de praktische tools om daar het maximale uit te halen.

Aan het einde van deze training heb jij een roadmap naar jouw ideale leven, afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid.

Is Ontwikkel JOUW Money Flow alleen voor ondernemers?

Nee, zeker niet. Ontwikkel JOUW Money Flow helpt je met het ontdekken van jouw unieke money blueprint. Die kennis kun je gebruiken in je bedrijf, maar natuurlijk ook in je persoonlijke leven.

Bovendien zijn de praktische skills die we opdoen vooral gericht op je persoonlijke financiën.

Maar... als ondernemer kun je natuurlijk wél deze training opvoeren als kosten en de btw aftrekken. Scheelt je weer een leuk bedrag!

Kan ik de volgende ronde meedoen?

Natuurlijk! Maar: nooit meer voor deze investering. Deze deal is echt once in a lifetime.

Eind 2021 volgt een nieuwe ronde. Je betaalt vanaf dan minimaal 1.497 euro voor de reguliere versie en minimaal 1.997 euro voor de VIP-versie. De investering gaat uiteindelijk naar 2.997 euro.

En ja, ook dán haal je je geld er makkelijk uit.

Overigens is dit meestal alleen een argument voor Schatbewaarders ;-) En ook als dat je dominante geldtype is, dan voel je wel of dit voor jou de juiste plek is.

Is Ontwikkel JOUW Money Flow alleen voor vrouwen?

Nee, zeker niet. Dit is waardevol voor iedereen. Maar: ik werk veel met vrouwen en kies er daarom voor om die rechtstreeks aan te spreken via deze pagina. Als dat je niet afschrikt, omdat jouw persoonlijke ontwikkeling het allerbelangrijkst is, dan ben je ook als man - of met andere identificatie - van harte welkom. En spreek ik je natuurlijk ook zo aan ;-)

Ik doe mee met Ontwikkel JOUW Money Flow