Wat is Human Design?

Human Design is een combinatie van oosterse en westerse wetenschappen, die ervan uitgaat dat je op het moment dat je geboren wordt een imprint meeneemt van de energie die op dat moment aanwezig is. Dat is de reden dat jouw design berekend wordt op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats.

Die imprint, ook wel blauwdruk genoemd, laat zien hoe jouw energie van nature stroomt, hoe jij het beste beslissingen kunt nemen, waarvoor jij hier op aarde bent, waar je gevoelig bent voor conditionering en nog veel meer. Misschien wel beter omschreven: hoe jij authentiek als je echte, unieke zelf kunt leven. En, ook niet onbelangrijk: hoe jij supergoed geld kunt verdienen door helemaal jezelf te zijn.

In Human Design is niets goed of fout; het geeft je vooral helderheid en handvatten om je maximale potentie te benutten. Bovendien is het - maar ik ben dan ook een 1/3 ;-) die dol is op onderzoeken en experimenteren - een ontzettend interessante tool om levensexperimenten mee uit te voeren.

Human Design Blueprint Money Mind Academy

Jouw Human Design Blueprint

Je authentieke zelf zijn. Helemaal leven volgens wie jij bent. Want zodra je het leven leeft waarvoor jij gemaakt bent, kan alles gaan stromen. Zodat je voelt dat je tijd hebt, vrijheid, energie, geld. Hoe lekker zou dat zijn?

Maar... wie ben je eigenlijk? Wie is jouw authentieke zelf? Welke superpowers heb jij? Wat is jouw levensdoel, hoe maak jij de wereld een stukje mooier? De antwoorden op al die vragen zijn te vinden in jouw Human Design Chart. Die chart, jouw gebruiksaanwijzing, kun je hier gratis aanvragen.

Er is alleen één 'maar': het lezen van die gebruiksaanwijzing heeft wat voeten in de aarde. En dan heb ik het nog niet eens over begrijpen hoe je vervolgens de vertaalslag kunt maken naar je geld.

Niet getreurd; daar kan ik jou mee helpen. Met de Human Design Blueprint.

Een compleet voor jou op maat gemaakt rapport, helemaal gebaseerd op jouw energie. Zodra je jouw gebruiksaanwijzing niet alleen kunt gaan lezen, maar ook kunt gaan leven.

Wat kun je verwachten?

Als je de Human Design Blueprint bestelt, ontvang je een prachtig en uitgebreid verslag van wie jij bent, op basis van jouw Human Design-blauwdruk. Je ontvangt dit in de vorm van een (doorbladerbare, magazine-stijl!) PDF. Bij het bestellen heb je bovendien de mogelijkheid om ook een gedrukt exemplaar aan te schaffen. Dan krijg je zowel de PDF als een papieren versie.

Ik geef je graag een inkijkje in de inhoudsopgave, zodat je weet wat je mag verwachten:

01

De basis

Eerst leg ik je wat meer uit over Human Design. Wat is het precies? Hoe werkt het? Waarom heb je er wat aan?

02

Welk type ben jij?

In Human Design kennen we verschillende typen, elk met een eigen strategie. Ik leg uit welke typen er zijn en licht toe wat jouw type precies is, hoe dat werkt én hoe je het beste kunt luisteren naar jouw authentieke zelf.

03

Hoe merk je of je van je pad afwijkt?

Wanneer weet je of je doet wat bij je past, of juist helemaal niet? Ik laat je zien welke signalen je bijvoorbeeld van je lichaam kunt krijgen over of je wel of niet op jouw juiste pad loopt.

04

Naar welke stem mag jij luisteren?

Hoe weet jij wat klopt? Wat goed is voor jou? Voor de één is dat de eerste ingeving, voor de ander is het even afwachten en voor weer een ander zit 't 'm veel meer in helemaal gaan voor jezelf. Je begrijpt: het kan makkelijk zijn om hierin te doen wat jij denkt dat moet, maar wat helemaal niet bij je past. Ik leg je uit wat wél bij je past en hoe je dat gebruikt.

05

Hoe zit het met jouw unieke energie?

Dit is de kern van jouw Human Design Blueprint. In dit onderdeel ga ik in op alle centra in jouw chart en geef ik je uitleg over de betekenis van de aan- of afwezigheid van definitie. Ook ga ik uitgebreid in op de energie die jij bij je geboorte hebt meegekregen en wat dat voor jou kan betekenen. Uiteraard komen kanalen (= doorlopende lijnen) ook aan bod.

06

Jouw unieke manier van zijn, doen en leren

Ik noemde mijn profiel al: de 1/3. Je profiel geeft je veel interessante inzichten als het gaat om hoe jij omgaat met anderen, wat je doet om iets te leren, wat jouw rol hier in het geheel is. Misschien ben jij - net als ik - ook die onderzoeker, of diegene die alles in de praktijk moet proberen en gewoon een aantal keer onderuit moet gaan. Of misschien ben jij wel juist het rolmodel voor anderen.

07

Waarom jij hier op aarde bent

Een ietwat ingewikkeld woord dat inzicht geeft in waarom jij hier eigenlijk bent. Mijn ultieme missie is bijvoorbeeld het vinden van vrijheid, het helemaal mezelf kunnen zijn. Als ik me daarop richt, kan ik ook het beste anderen helpen. In dit onderdeel vertel ik ook hoe dat voor jou zit.

08

Hoe en waar jij het lekkerst functioneert

Wist je dat je Human Design-blauwdruk ook iets zegt over in welke omgeving jij het beste kunt vertoeven? Of hoe jouw spijsvertering het beste functioneert? Die informatie kun je onder meer halen uit je variabelen. Uiteraard doe ik dat in de Blueprint voor je.

09

Jouw geheime overvloedscode

Overvloed, waar zit 'm dat voor jou in? Wat voor mensen moet je dan om je heen verzamelen? Wat mag je daarin neerzetten? Welke gave kun je daar het beste voor gebruiken? Het komt allemaal aan bod in de Prosperity-code. Op een overzichtelijke manier, want anders is het misschien alleen overweldigend ;-)

10

Extra's

Natuurlijk wil je na het doornemen van jouw Human Design Blueprint ook graag zélf aan de slag. Daarom heb ik nog een bonushoofdstuk toegevoegd met wat tips om dit te doen. Experimenten, maar ook bijvoorbeeld deconditioneringstips. Want dat is het interessante van energie; je hebt het zelf, maar een ander ook. En dat betekent dat die energie van anderen je ook (negatief en positief) kan beïnvloeden.

Dit zeggen anderen over de Human Design Blueprint:

Eye-openers

Wat een mooi, persoonlijk, uitgebreide HD blueprint! Ik ben er erg blij mee en kan niet wachten om erin te duiken en er vooral wat mee te gaan doen. Eye-openers naar het verleden en voor de toekomst. Nu al zin om aan te werken!

FEMMIE

Zó mooi, ik wil het laten drukken

Mijn eerste indruk: ik wil het eigenlijk wel als in een boekvorm laten drukken, zó mooi ziet het eruit. Veel dingen zijn heel verhelderend. Ik neem het binnenkort mee de natuur in en laat alles binnenkomen en bezinken.

DEBORAH

Meer inzichten en verdieping

Ik ben heel erg blij met mijn blueprint. Ik had al een blueprint van mijn Human Design, maar deze van Adine gaf mij meer inzichten en verdieping in mijn eigen Human Design. Hier kan ik mee aan de slag!

MIEKE

Waardevolle tool

Zo leuk om in de Blueprint te zien hoe jij alle informatie aan elkaar verbindt, echt een mooi naslagwerk. Zeker op dit moment in mijn leven, waar ik nieuwe keuzes aan het maken ben, is het zo zinvol om mijn energietype, autoriteit en strategie te weten. Ik vind het een hele waardevolle tool, waar ik me de komende tijd nog veel meer in ga verdiepen!

HESTER

Wat wil je echt?

"Heel eerlijk... in het begin was ik sceptisch over het Human Design-systeem. Na het luisteren van de Postcast over Human Design won de nieuwsgierigheid het toch van de scepsis.  Ik heb een blueprint besteld en na 7 dagen zat het 55 pagina tellende document in de mailbox.

Bij de eerste quick scan stroomde de tranen al over mijn wangen omdat het zo herkenbaar is. Alle informatie is volledig op mij geschreven in een heldere en duidelijke taal. Wat ik las was niet alleen heel waardevol omdat het klopte, maar ook nog een enorme bevestiging dat ik op het goeie padje zit. Te lezen dat ik mijn potentieel voor het grootste deel al aan het leven ben.

Een verademing om nu echt te voelen dat wát ik doe en hoe ik leef ook is wie ik werkelijk ben. Het heeft me heel veel inzicht gegeven en zie nu ook alle verbanden tussen eigenschappen en uitdagingen.

Adine heeft met veel zorg en aandacht haar kennis toegepast op mijn blueprint en daarmee is het een super waardevol document waar ik mee kan werken. Een perfecte combinatie met de Ontwikkel JOUW Money Flow-training. De blueprint echt een aanrader, ook als je jezelf al heel goed kent."

- Pauline Klein-Paste (Studio P)

Wat wil je echt?

"Allereerst mijn complimenten voor de uitstraling van het rapport. Het ziet er heel mooi uit! Adine zelf heeft een fijne energie, wat voor mij een startpunt was om mijn persoonlijke blueprint aan te vragen.

Ik ben mijn persoonlijke rapport steeds weer opnieuw aan het lezen en ontdek steeds meer zaken waarin ik mezelf herken en het als thuis voelt. 

Besmet door het human design-principe, waardoor je makkelijker door het leven gaat, ben ik me meer gaan verdiepen in deze energie. Leven volgens jouw eigen design en energie maakt dat je makkelijker en in je eigen flow door het leven gaat. Het nastreven van zaken die niet bij mijn design passen zijn energieslurpend en hoef ik dus ook niet te doen. Wat een opluchting ;-)"

- Paula Ackermann

Blueprint Jolanda

Wat was ik benieuwd naar de blueprint die ik had aangevraagd. Dus toen die binnenkwam, ben ik direct gaan lezen. Razend interessant vond ik het en soms heel herkenbaar. Het was ook wel veel informatie, wat ik heel fijn vond, maar wat ik wel even moest laten zakken.

Een tijdje later heb ik de blueprint er weer bij gepakt en ben ik het nog eens rustig gaan doorlezen. Nu vielen er veel meer kwartjes dan de vorige keer en kon ik het echt pakken, het kwam echt binnen.

Wat enorm boeiend is die Human Design zeg, en wat fijn dat jij het zo uitgebreid uitwerkt, Adine. Daardoor kan ik er ook echt iets mee gaan doen. Ik ga eruit halen waar ik nu iets mee wil en over een tijdje lees ik het nog een keer en zal ik vast weer andere dingen oppakken.

Ik vind het een mooie spiegel van hoe ik mijn dingen doe, waarom ik ze zo doe en hoe ik het ook anders kan doen. In die zin vind ik het heel verrijkend. Dus dank je wel voor alle moeite, tijd en energie die je erin hebt gestopt. Ik ben er heel blij mee en ik ga er nog vaak in lezen.

- Diane

VERTEL MIJ OOK ALLES OVER MIJN DESIGN!

Dit krijg je:

Deze Human Design Blueprint geeft je inzicht in wie jij werkelijk bent. Hij geeft uitleg over de energetische blauwdruk waarmee jij geboren bent. De talenten, de uitdagingen, de vlakken waar je gevoelig kunt zijn voor conditionering. Hij geeft je ook concrete handvatten om optimaal met jouw energie om te gaan, zodat je écht de ster kunt worden van je eigen leven. Precies op de manier die voor jou zo bedoeld is. En: precies op de manier die ervoor zorgt dat jij een leven van overvloed voor jezelf kunt creëren. Met een overvloed aan tijd, energie, liefde en geld.

Deze blauwdruk is met liefde en zorg speciaal voor jou gemaakt. Dat maakt 'm uniek en ook meteen praktisch toepasbaar.

  • Overzichtelijke en uitgebreide unieke en gepersonaliseerde blueprint (50+ pagina's)
  • Interessante video-uitleg over hoe je Human Design in je eigen leven kunt integreren
  • Inzicht in jouw energie
  • Ontdekken hoe je human design invloed heeft op jouw huidige én je toekomstige relatie met geld
  • Praktische en direct toepasbare deconditioneringstips
  • Uitleg over jouw prosperity code
VERTEL MIJ OOK ALLES OVER MIJN DESIGN!
Adine Faber-Versluis Money Mindset Mentor Geld Specialist

Hi! Ik ben Adine.

Ik ben oprichter van de Money Mind Academy en het is mijn missie in dit leven om 1 miljoen vrouwen helpen financieel vrij te worden en de wereld op die manier een stuk krachtiger en mooier achterlaten.

En wat mij betreft begint elke vorm van vrijheid - ook financiële - bij jezelf écht leren kennen en leven volgens wie jij werkelijk bent. Zonder maskers, zonder overtuigingen. 'Gewoon' zoals jij bent. En wie dat is?

Dat ontdek je wat mij betreft het beste aan de hand van je Innerlijke Geldtypen en Human Design.

Daarom gebruik ik die tools in onder meer mijn FANTASTISCHE (check ook de reviews ;-) ) groepsprogramma Ontwikkel JOUW Money Flow en natuurlijk in alle 1:1-trajecten waarmee ik mijn klanten support.

En als je dieper in Human Design wilt duiken, niet alleen geld-gerelateerd, dan is deze Blueprint precies wat voor je. Ik maak er elke maand een paar, zolang ik het leuk vind. Sacral Manifesting Generator 😉

Geloof me: jij wilt de jouwe ook hebben.

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan mijn Human Design-chart?

Je kunt gratis jouw Human Design-chart aanvragen via deze pagina. Je hebt dan je geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Je zult al snel zien dat je chart een gebruiksaanwijzing is die ook wel een gebruiksaanwijzing kan gebruiken ;-) En dat is wat de Human Design Blueprint voor jou gaat zijn.

Hoe verschilt de blueprint van de chart die ik gratis aanvraag?

Als je gratis je chart aanvraagt, krijg je een overzicht van je design. Daarmee heb je echter nog geen uitleg over wat alles betekent. Dat krijg je in de blueprint die ik persoonlijk voor jou maak. Dan ga ik in op alle lijntjes, vakjes, gekleurde en witte onderdelen en help ik je begrijpen wat jouw chart voor jou betekent. En met die informatie wordt het ook makkelijker om andere charts te lezen, bijvoorbeeld die van je vrienden, partner, kind(eren) of misschien zelfs wel die van je toekomstige coach.

Kan ik ook een Blueprint aanvragen voor mijn kind/partner?

Jazeker, dat is zelfs heel waardevol, omdat je dan beter begrijpt waarom die ander doet wat hij of zij doet. En je kunt je kind veel beter begeleiden als je begrijpt hoe zijn of haar energie werkt. Heel belangrijk: dat kan dus anders zijn als die van jou. En hoe goed het dan ook bedoeld is; jouw ideeën op je kind projecteren is in de meeste gevallen niet zo handig.

Daarover nam ik overigens ook nog deze podcastaflevering op:

Is Human Design niet gewoon onzin?

Ik moet zeggen: die gedachte is ook wel even door mijn hoofd geschoten toen ik jaren terug voor het eerst in aanraking kwam met Human Design. En hoewel ik je aanmoedig om het vooral voor jezelf te ontdekken, kan ik voor mezelf en mijn klanten alleen maar volmondig bevestigen dat de herkenning énorm is.

Welke Human Design-typen zijn er?

In de basis zijn er vier typen: de Generator, de Projector, de Manifestor en de Reflector. Daarnaast is er nog een hybride type, de Manifesting Generator. Daarover heb ik een podcastaflevering opgenomen die je hier kunt beluisteren.

Bied jij ook Human Design-readings aan?

Je hebt bij de bestelling van je Human Design Blueprint de mogelijkheid om een call bij te boeken. Dan kun je alle vragen die naar aanleiding van de blueprint bij je opkomen aan me stellen. Daarnaast integreer ik Human Design in alles wat ik doe; waaronder de support bij Ontwikkel JOUW Money Flow en mijn 1-op-1 begeleiding.

Staat in deze blueprint ook wat mijn Innerlijke Geldarchetype is?

In de Human Design-blueprint zul je regelmatig de verschillende Geldarchetypen voorbij zien komen; ik heb gemerkt dat er overeenkomsten zijn tussen energie en overtuigingen. Logisch; je energie laat namelijk ook zien waar je gevoeliger bent voor conditionering en dát geeft weer meer ruimte voor het opdoen van niet-helpende overtuigingen over geld. Om te ontdekken wat jouw dominante Innerlijke Geldarchetype is, kun je deze test doen.

Wat is de levertijd van de blueprint?

De Human Design Blueprint is maatwerk. Omdat ik veel aanvragen krijg, kan het even duren voor ik aan die van jou toekom. Ik doe mijn best om ze binnen 14 dagen op te leveren, vaak iets sneller, soms een beetje langzamer. Het is het wachten overigens wel waard ;-)

Wat is het verschil met de Human Design MONEY Blueprint?

De Human Design MONEY Blueprint is jouw Human Design-blueprint, mét extra aandacht voor alles rondom jouw vermogen om geld te verdienen. Kortom, de perfecte opstap naar Ontwikkel JOUW Money Flow ;-) Meer over de Human Design MONEY Blueprint lees je hier.

IK BESTEL MIJN UNIEKE BLUEPRINT

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan mijn Human Design-chart?

Je kunt gratis jouw Human Design-chart aanvragen via deze pagina. Je hebt dan je geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Je zult al snel zien dat je chart een gebruiksaanwijzing is die ook wel een gebruiksaanwijzing kan gebruiken ;-) En dat is wat de Human Design Blueprint voor jou gaat zijn.

Hoe verschilt de blueprint van de chart die ik gratis aanvraag?

Als je gratis je chart aanvraagt, krijg je een overzicht van je design. Daarmee heb je echter nog geen uitleg over wat alles betekent. Dat krijg je in de blueprint die ik persoonlijk voor jou maak. Dan ga ik in op alle lijntjes, vakjes, gekleurde en witte onderdelen en help ik je begrijpen wat jouw chart voor jou betekent. En met die informatie wordt het ook makkelijker om andere charts te lezen, bijvoorbeeld die van je vrienden, partner, kind(eren) of misschien zelfs wel die van je toekomstige coach.

Goed om te weten: ik besteed in dit rapport ook veel aandacht aan geld. Zo laat ik je bijvoorbeeld zien waar de energie van Innerlijke Geldarchetypen naar voren komt in jouw chart. In kwaliteiten, maar ook in uitdagingen.

Kan ik ook een Blueprint aanvragen voor mijn kind/partner?

Jazeker, dat is zelfs heel waardevol, omdat je dan beter begrijpt waarom die ander doet wat hij of zij doet. En je kunt je kind veel beter begeleiden als je begrijpt hoe zijn of haar energie werkt. Heel belangrijk: dat kan dus anders zijn als die van jou. En hoe goed het dan ook bedoeld is; jouw ideeën op je kind projecteren is in de meeste gevallen niet zo handig.

Daarover nam ik overigens ook nog deze podcastaflevering op:

Is Human Design niet gewoon onzin?

Ik moet zeggen: die gedachte is ook wel even door mijn hoofd geschoten toen ik jaren terug voor het eerst in aanraking kwam met Human Design. En hoewel ik je aanmoedig om het vooral voor jezelf te ontdekken, kan ik voor mezelf en mijn klanten alleen maar volmondig bevestigen dat de herkenning énorm is.

Welke Human Design-typen zijn er?

In de basis zijn er vier typen: de Generator, de Projector, de Manifestor en de Reflector. Daarnaast is er nog een hybride type, de Manifesting Generator. Daarover heb ik een podcastaflevering opgenomen die je hier kunt beluisteren.

Bied jij ook Human Design-readings aan?

Bij je Human Design-blueprint krijg je een Zoom-call van 45 minuten met mij. Je kunt die tijd gebruiken om al je vragen te stellen, of om mij gewoon te laten praten over jouw chart ;-) Ik heb namelijk gemerkt dat zo'n gesprek enorm helpt bij het daadwerkelijk integreren van je design. Dat vind ik belangrijk, want ik weet dat dit lifechanging voor je kan zijn en wil daarom niet dat het de 'zoveelste aankoop wordt waar je niets mee doet'.

Daarnaast integreer ik Human Design in alles wat ik doe; waaronder de support bij Ontwikkel JOUW Money Flow en mijn 1-op-1 begeleiding. Wil je nóg meer, dan kun je daar terecht.

Staat in deze blueprint ook wat mijn Innerlijke Geldarchetype is?

In de Human Design-blueprint zul je regelmatig de verschillende Geldarchetypen voorbij zien komen; ik heb gemerkt dat er overeenkomsten zijn tussen energie en overtuigingen. Logisch; je energie laat namelijk ook zien waar je gevoeliger bent voor conditionering en dát geeft weer meer ruimte voor het opdoen van niet-helpende overtuigingen over geld. Om te ontdekken wat jouw dominante Innerlijke Geldarchetype is, kun je deze test doen.

Daarnaast zul je zien dat ik in deze blueprint vaker de link leg met geld; de combinatie van Geldarchetypen, Human Design en praktische financiën is niet voor niets mijn specialiteit!

Wat is de levertijd van de blueprint?

De Human Design Blueprint is maatwerk. Omdat ik veel aanvragen krijg, kan het even duren voor ik aan die van jou toekom. Ik doe mijn best om ze binnen 14 dagen op te leveren, vaak iets sneller, soms een beetje langzamer. Het is het wachten overigens wel waard ;-)

Bij oplevering krijg je een link om een gesprek in te plannen, zodat je ook even de tijd hebt om het rapport vooraf door te nemen als je dat prettig vindt.