Wat is Human Design?

Human Design is een combinatie van oosterse en westerse wetenschappen, die ervan uitgaat dat je op het moment dat je geboren wordt een imprint meeneemt van de energie die op dat moment aanwezig is. Dat is de reden dat jouw design berekend wordt op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats.

Die imprint, ook wel blauwdruk genoemd, laat zien hoe jouw energie van nature stroomt, hoe jij het beste beslissingen kunt nemen, waarvoor jij hier op aarde bent, waar je gevoelig bent voor conditionering en nog veel meer.

In Human Design is niets goed of fout; het geeft je vooral helderheid en handvatten om je maximale potentie te benutten. Bovendien is het - maar ik ben dan ook een 1/3 ;-) - een ontzettend interessante tool om levensexperimenten mee uit te voeren.

Human Design Blueprint Money Mind Academy

Jouw Human Design Blueprint

€ 222 € 133

Misschien heb jij ook wel eens het gevoel dat je er niet helemaal bij hoort? Dat je anders bent dan anderen? Of je twijfelt zelfs aan je eigen kunnen. Lukt het je niet meer om te zien waarom je hier nu eigenlijk bent? Jouw Human Design Blueprint geeft je het antwoord dat je zoekt. En dat je diep van binnen ook al weet ;-)

NU KOPEN

Dit krijg je:

Deze Human Design Blueprint geeft je inzicht in wie jij werkelijk bent. Hij geeft uitleg over de energetische blauwdruk waarmee jij geboren bent. De talenten, de uitdagingen, de vlakken waar je gevoelig kunt zijn voor conditionering. Hij geeft je ook concrete handvatten om optimaal met jouw energie om te gaan, zodat je écht de ster kunt worden van je eigen leven. Precies op de manier die voor jou zo bedoeld is.

  • Overzichtelijke en uitgebreide unieke en gepersonaliseerde blueprint (50+ pagina's)
  • Interessante video-uitleg over hoe je Human Design in je eigen leven kunt integreren
  • Inzicht in jouw energie
  • Praktische en direct toepasbare deconditioneringstips
  • Uitleg over jouw prosperity code

Dit zeggen anderen over de Human Design Blueprint:

Eye-openers

Wat een mooi, persoonlijk, uitgebreide HD blueprint! Ik ben er erg blij mee en kan niet wachten om erin te duiken en er vooral wat mee te gaan doen. Eye-openers naar het verleden en voor de toekomst. Nu al zin om aan te werken!

FEMMIE

Zó mooi, ik wil het laten drukken

Mijn eerste indruk: ik wil het eigenlijk wel als in een boekvorm laten drukken, zó mooi ziet het eruit. Veel dingen zijn heel verhelderend. Ik neem het binnenkort mee de natuur in en laat alles binnenkomen en bezinken.

DEBORAH

Meer inzichten en verdieping

Waardevolle tool

Ik ben heel erg blij met mijn blueprint. Ik had al een blueprint van mijn Human Design, maar deze van Adine gaf mij meer inzichten en verdieping in mijn eigen Human Design. Hier kan ik mee aan de slag!

Zo leuk om in de Blueprint te zien hoe jij alle informatie aan elkaar verbindt, echt een mooi naslagwerk. Zeker op dit moment in mijn leven, waar ik nieuwe keuzes aan het maken ben, is het zo zinvol om mijn energietype, autoriteit en strategie te weten. Ik vind het een hele waardevolle tool, waar ik me de komende tijd nog veel meer in ga verdiepen!

MIEKE

HESTER

NU KOPEN

Over Adine & Money Mind Academy

Adine Faber-Versluis Money Mindset Mentor Geld Specialist

Hi! Ik ben Adine.

Ik ben oprichter van de Money Mind Academy en het is mijn missie in dit leven om 1 miljoen vrouwen helpen financieel vrij te worden en de wereld op die manier een stuk krachtiger en mooier achterlaten.

En wat mij betreft begint elke vorm van vrijheid - ook financiële - bij jezelf écht leren kennen en leven volgens wie jij werkelijk bent. Zonder maskers, zonder overtuigingen. 'Gewoon' zoals jij bent. En wie dat is?

Dat ontdek je wat mij betreft het beste aan de hand van je Innerlijke Geldtypen en Human Design.

Daarom gebruik ik die tools in onder meer mijn FANTASTISCHE (check ook de reviews ;-) ) groepsprogramma Ontwikkel JOUW Money Flow en natuurlijk in alle 1:1-trajecten waarmee ik mijn klanten support.

En als je dieper in Human Design wilt duiken, niet alleen geld-gerelateerd, dan is deze Blueprint precies wat voor je. Ik maak er elke maand een paar, zolang ik het leuk vind. Sacral Manifesting Generator 😉

Geloof me: jij wilt de jouwe ook hebben.

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan mijn Human Design-chart?

Je kunt gratis jouw Human Design-chart aanvragen via deze pagina. Je hebt dan je geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Kun je uitleg gebruiken? Dan is de Human Design Blueprint écht wat voor je.

Is Human Design niet gewoon onzin?

Ik moet zeggen: die gedachte is ook wel even door mijn hoofd geschoten toen ik jaren terug voor het eerst in aanraking kwam met Human Design. En hoewel ik je aanmoedig om het vooral voor jezelf te ontdekken, kan ik voor mezelf en mijn klanten alleen maar volmondig bevestigen dat de herkenning énorm is.

Welke Human Design-typen zijn er?

In de basis zijn er vier typen: de Generator, de Projector, de Manifestor en de Reflector. Daarnaast is er nog een hybride type, de Manifesting Generator. Daarover heb ik een podcastaflevering opgenomen die je hier kunt beluisteren.

Bied jij ook Human Design-readings aan?

Je hebt bij de bestelling van je Human Design Blueprint de mogelijkheid om een call bij te boeken. Dan kun je alle vragen die naar aanleiding van de blueprint bij je opkomen aan me stellen. Daarnaast integreer ik Human Design in alles wat ik doe; waaronder de support bij Ontwikkel JOUW Money Flow en mijn 1-op-1 begeleiding.

Wat is de levertijd van de blueprint?

De Human Design Blueprint is maatwerk. Omdat ik veel aanvragen krijg, kan het even duren voor ik aan die van jou toekom. Houd dus rekening met een levertijd van maximaal 4 weken. Het is het wachten overigens wel waard ;-)