Gratis set affirmatiekaarten

Leef je rijkste leven: meer sparen, meer verdienen en geld voor je laten werken

YES, ik wil ook wel eens geld overhouden!
Wat je altijd al wilde weten over rijk worden en blijven

Leef je rijkste leven: meer sparen, meer verdienen en geld voor je laten werken

Maak nu voor altijd een einde aan geldzorgen

Ruim een derde van de Nederlanders maakt zich zorgen over geld. Misschien herken je dat wel. Dat er elke maand salaris binnenkomt, maar dat het vaak al op is voor de maand voorbij is. En dat je je wel eens afvraagt: "Waar doe ik het eigenlijk voor?" Je hebt zoveel dromen, maar er lijkt nooit genoeg geld te zijn om die te realiseren. Dat moet toch anders kunnen?

Ik heb goed nieuws voor je: dat kan anders. Maar je hebt er wel iets voor nodig, namelijk bewustwording én praktische tools. En daar help ik je graag mee, met de Money Mind Academy. Dit is een online academie boordevol cursussen over geldzaken. Die jij helemaal op je eigen tijd en in je eigen tempo kunt volgen.

De Money Mind Academy helpt je met het identificeren van je money blocks - de verhalen die jij jezelf onbewust vertelt over geld en die jouw financiële bloei en groei in de weg staan. Maar ook met het creëren van praktisch overzicht, zodat je precies weet waar je staat en waar je naar toe wilt.

Bovendien loodst de Money Mind Academy je stap-voor-stap door elke belangrijke financiële stap in je leven. Van dat eerste huis kopen tot je eerste beleggingsrekening openen, van samenwonen tot uit elkaar gaan. En van een carrière als digital nomad of de financiële voorbereiding op je eerste kindje tot het regelen van je pensioen.

In de vorm van praktische cursussen, met filmpjes en werkboeken. Zo stippel je jouw snelweg naar een (financieel) vrij leven uit. Je bespaart jezelf kostbare fouten en onnodige stress. En je houdt eindelijk geld over!

En kom je er een keer niet uit? Of heb je extra motivatie nodig? Dan staan de andere leden van de community voor je klaar met raad en daad.

Zet NU jouw stap naar een rijker leven
Vraag eerst je gratis affirmatiekaarten aan

Bespaar jezelf kostbare fouten en onnodige stress.

Toen ik op mijn 22e mijn handtekening zette voor mijn eerste huis, leek dat een logische stap. Ik was afgestudeerd, had een baan en ging netjes met mijn geld om. Achteraf gezien wist ik toen eigenlijk niets van geldzaken. Erger nog; ik had helemaal niet door dat ik nog niets wist.  

Daar kwam ik pas jaren later achter. Inmiddels had ik toen een hypotheekschuld van ruim 400.000 euro en was mijn spaargeld volledig opgegaan aan verbouwingen. De crisis sloeg in alle hevigheid toe en mijn twee grootste klanten gingen failliet. Toen daar ook nog een relatiebreuk bij kwam, werd ik voor 100 procent verantwoordelijk voor die dikke hypotheekschuld. En een uitkoopsom voor een huis dat eigenlijk onder water stond.  

In deze periode volgden een aantal grote levensgebeurtenissen zich in rap tempo op: twee verhuizingen in twee jaar, een verbouwing, ander werk en een relatiebreuk.  

Levensgebeurtenissen met een emotionele impact, maar zeker ook een financiële impact.  

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze periode ben doorgekomen. Dat ging niet vanzelf. Ik ben er direct bovenop gaan zitten. Mijn budgetten, het overleg met de hypotheekverstrekker, het onderzoeken van mogelijkheden om over te sluiten, sneller af te lossen. En natuurlijk manieren vinden om meer inkomen te genereren.  

Ondanks die actieve houding heeft deze periode me ontzettend veel stress opgeleverd én heel veel geld gekost. Als ik het over kon doen, zouden er zóveel dingen zijn die ik anders had gedaan! Dan was ik bijvoorbeeld veel eerder met mijn money mindset aan de slag gegaan.

En dat is ook mijn belangrijkste drijfveer achter het ontwikkelen van de Money Mind Academy. Ik moest alles zelf uitzoeken en deel mijn kennis en ervaring graag met jou. Zodat jij tijdens de spannende momenten in je leven niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden.

In de Money Mind Academy vind je alle kennis die ik in de afgelopen 10 jaar heb opgedaan op één handig platform. Alles wat je nodig hebt om jouw leven rijker te maken.

Verdeeld over 15+ trainingen en masterclasses, waar jij als member onbeperkt toegang toe hebt. En je kunt regelmatig rekenen op nieuwe, inspirerende tools om het rijke leven te creëren waarvoor jij bent gemaakt.

En natuurlijk help ik je ook: tijdens de maandelijkse online live feedbacksessies

Met deze steun in de rug kun jij je geldzorgen voorgoed laten varen.

Ontdek wat jij moet weten over geld

Money Mind Academy: jouw startpunt voor een leven zonder geldzorgen

Adine Versluis Money Mindset Coach Personal Finance Expert Specialist

Money Mind Academy in het kort:

 • Onbeperkt toegang tot tientallen gidsen en cursussen
 • Een exclusieve community met gelijkgestemden
 • MasterMind-groepen om snel naar het next level te komen
 • Kennis en informatie om (tien)duizenden euro's te besparen én te verdienen
 • Alles wat je nodig hebt voor financiële gemoedrust
 • Continued learning: er worden elk kwartaal nieuwe trainingen en masterclasses toegevoegd


De snelste manier om je vrijer te voelen met geld

Tijdens de introductieperiode kun je nog lid worden voor een sterk gereduceerd tarief. Wil je daar gebruik van maken? Doorloop dan de volgende stappen:

 • Klik op 'Meld je NU aan'
 • Kies het abonnement dat bij jou past (stuur me even een berichtje als je het niet zeker weet. Dit kan bijvoorbeeld via Instagram of Messenger)
 • Doorloop het betaalproces
 • Log direct in met je gegevens en ga aan de slag! 
Ik ben klaar voor een rijker leven

Ondernemend of ondernemer?

Gaaf: jij durft het heft in eigen handen te nemen. Dat maakt je in ieder geval ondernemend. Ben je toevallig ook ondernemer? Dan is de Money Mind Business Academy ook heel interessant voor je. Ik zet hieronder beide opties even voor je op een rij.

Voor als je toe bent aan een rijker leven, op elk vlak

 • De stappen die je nodig hebt om je leven op alle vlakken rijker te maken
 • Maandelijkse live (online) feedbacksessies + opnames
 • Elk kwartaal een prikkelende, interessante nieuwe training of masterclass rondom geld
 • Praktische tools, gecombineerd met inspirerende inzichten
 • Een plek om ongegeneerd over méér geld te praten, maar ook:
 • Een plek om vrij al je vragen over geld te stellen (ook die vragen die je eigenlijk niet durft te stellen)

59 euro per maand Tijdelijk slechts 47 euro per maand

Dit wil ik!

Voor als je de omzet van je (online) business naar een next level wilt krijgen

 • Ontdek hoe je van jouw bedrijf een bloeiende business maakt
 • Maak kennis met de beste tools en slimste technieken
 • Maandelijkse live (online) feedbacksessies + opnames
 • Elke maand een prikkelende, interessante nieuwe training of masterclass rondom geld én je business
 • Praktische tools, gecombineerd met inspirerende inzichten
 • Een plek om ongegeneerd over méér geld te praten, maar ook:
 • Een plek om vrij al je vragen over geld en ondernemen te stellen
 • De ruimte om je eigen mastermindgroep te vormen

197 euro per maand Tijdelijk slechts 59 euro per maand

Sign me up!

Voor wie is de Money Mind Academy?

De Money Mind Academy is écht iets voor jou als je...

 • ... je geen zorgen meer wilt maken over geld
 • ... wilt ontdekken wat jou tegenhoudt om een rijker leven te leiden
 • ... behoefte hebt aan praktische handvatten die je helpen om slimmer met je geld om te gaan
 • ... de verandering bést een beetje eng vindt en de support van andere like-minded mensen kunt gebruiken
 • ... grote stappen vooruit wilt zetten 
 • ... jezelf wilt blijven ontwikkelen

De Money Mind Academy is niet voor jou als je...

 • ... wacht tot er vanzelf iets verandert
 • ... niet in jezelf (en je toekomst) wilt investeren
 • ... denkt dat je alles al weet
 • ... zeker weet dat je het allemaal helemaal alleen kunt
 • ... denkt dat overal een praktische oplossing voor is (want YES! zaken als energie, de wet van de aantrekkingskracht en belemmerende overtuigingen komen hier óók aan bod!)
Aanmelden

Veelgestelde vragen

Als ik meer geld wil overhouden, waarom zou ik dan geld uitgeven aan een membership? Goede vraag. Vooral omdat het je véél meer oplevert dan het je kost. De praktische tips & tricks kunnen je alleen al besparingen van tienduizenden euro's opleveren. Dat is ongeveer wat een verkeerde hypotheek afsluiten je kost. Maar vooral ook omdat dit geen uitgeven is, maar investeren. In jezelf, je eigen ontwikkeling, je eigen groei. En jouw vrije leven. Want geloof me: dit kan je leven veranderen.

Tot wanneer gelden de aanbiedingsprijzen? De aanbiedingsprijzen gelden zolang je ze ziet. Ik zou willen dat ik het concreter voor je kon maken, maar dat kan niet. De Money Mind Academy groeit elke dag en daarmee ook de waarde. Daarnaast investeer ik zelf veel in training, zodat ik jou het allerbeste kan blijven bieden en steeds meer waarde voor je kan toevoegen. Dat betekent ook dat ik de prijs regelmatig verhoog. 

Als ik nu member word voor een aanbiedingsprijs, geldt die prijs dan alleen voor de eerste maand? Nee. De prijs waarvoor jij member wordt, geldt gedurende jouw hele membership. Ook als het membership dan inmiddels het drievoudige kost. Zodra je opzegt en later wéér member wordt, betaal je wel weer de prijs van dat moment. 

Tip voor ondernemers: de prijs van het membership is momenteel nog inclusief btw. Die 21 procent kun je dus al aftrekken. En je membershipfee is natuurlijk ook aftrekbaar.

Hoe zit het met opzeggen? Mocht de Money Mind Academy toch niets voor jou zijn, dan kun je je membership per maand opzeggen. Daarvoor hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar info@moneymindacademy.nl. Dan heb je uiteraard géén toegang meer tot al die cursussen en moet je zélf weer ontdekken hoe je duizenden euro's kunt besparen én verdienen!

Kan ik mijn membership ook via PayPal betalen? Helaas kan dat nog niet. Zodra Mollie die optie introduceert, voer ik 'm hier uiteraard ook door! Je kunt wél al creditcard als mogelijkheid gebruiken.

Ik wil ze eigenlijk allebei, kan dat ook? Ja, natuurlijk. Meld je dan aan voor de Money Mind Business Academy en vink het vakje me de speciale 70% kortingsdeal aan. 

Hoe zien de trainingen en masterclasses eruit? Dat verschilt; net wat bij het onderwerp past. Soms is een uitgebreide training met een werkboek praktischer, soms brengt een masterclass op video de boodschap beter over.  

Kun je de Money Mind Academy ook mobiel gebruiken? Ja! De site is heel mobielvriendelijk. Je kunt 'm online in je browser bezoeken, maar je kunt ook de Huddle-app downloaden. Als je daarop inlogt met je inloggegevens van de Money Mind Academy, krijg je alles in de app te zien. Alleen het invullen van de werkbladen kan mobiel misschien iets minder handig zijn. Maar: ik adviseer je sowieso om dat op papier te doen, omdat je er dan veel meer uithaalt. Als je op papier werkt, werken je beide hersenhelften namelijk samen ;-)  

Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld? Als je je al eens hebt aangemeld voor een gratis training of cursus, dan kun je inloggen met die gegevens. Anders krijg je direct na betaling een mailtje met nieuwe gegevens. Klik vervolgens op het kopje 'Cursussen' om alle cursussen te bekijken. 

Ik adviseer je om dan eerst de cursus 'Welkom' door te nemen. Die geeft je een beknopt overzicht van hoe de Academy eruit ziet, wat je erin kunt vinden en hoe je de verschillende cursussen doorloopt. Hier vind je ook meer informatie over hoe je het maximale uit jouw investering haalt.  

Dit vinden anderen van de Money Mind Academy:

''De Money Mind Academy heeft mij ontzettend geholpen bij het kopen van mijn eerste huis. De tips die ik heb gekregen had ik nog nooit aangedacht. Ook de tips en tools om geld op een andere manier inzetten hebben mij enorm geholpen!"

Daisy Mulders

"Allergisch voor geld ben ik zeker niet, maar ‘cijfertjes’ vind ik als creatieve ondernemer nogal lastig. De Money Mind Academy heeft mij alle tools en inzichten gegeven die nodig waren om zowel privé als zakelijk financieel tot de next level te komen! De gidsen en cursussen zijn wat mij betreft goud waard en de masterminds zijn mijn steuntje in de rug om dat wat ik geleerd heb in de cursussen ook te blijven toepassen!"

Jennifer Colajezzi  

Jennifer Colajezzi ervaring met Money Mind Academy

"De Money Mind Academy heeft mij veel nieuw inzichten gegeven en het was een echte eye-opener. Ik heb veel gehad aan de tips en ook de cursussen hebben voor nieuwe inzichten gezorgd. Ik gebruik veel tips al dagelijks in de praktijk en ben hierdoor financieel bewuster geworden. 

Dank daarvoor! Ik kijk uit naar nieuwe tips en tricks!"

Nynke Wiersma

Nynke Wiersma - testimonial
Money Mind Academy logo

"Geld heb ik altijd al fascinerend gevonden. Dat het je soms stress kan bezorgen, maar ook zekerheid en vrijheid kan opleveren. En dat je het - met inzet van je eigen talenten - ook zélf kunt maken. 

Ik weet inmiddels precies hoe je jouw money mindset voor je kunt laten werken en een leven kunt creëren dat helemaal bij je past. Met vrijheid, creativiteit en overvloed. 

Met ruim 2.000 gepubliceerde artikelen, bijdragen een tiental nationale dag-, week- en maandbladen* en een groeiende online academie help ik jou ook graag vooruit!"

*Je hebt me al kunnen zien in Flair, Vriendin, Financieel Dagblad, Metro, NRC, Nu.nl, Telegraaf VRIJ, Landleven, Radar+, ELLE.nl, Genoeg Magazine, Nibud.nl en de Volkskrant.

Ondernemend of ondernemer?

Gaaf: jij durft het heft in eigen handen te nemen. Dat maakt je in ieder geval ondernemend. Ben je toevallig ook ondernemer? Dan is de Money Mind Business Academy ook heel interessant voor je. Ik zet hieronder beide opties even voor je op een rij.

Voor als je toe bent aan een rijker leven, op elk vlak

Voor als je de omzet van je (online) business naar een next level wilt krijgen

 • De stappen die je nodig hebt om je leven op alle vlakken rijker te maken
 • Maandelijkse live (online) feedbacksessies + opnames
 • Elk kwartaal een prikkelende, interessante nieuwe training of masterclass rondom geld
 • Praktische tools, gecombineerd met inspirerende inzichten
 • Een plek om ongegeneerd over méér geld te praten, maar ook:
 • Een plek om vrij al je vragen over geld te stellen (ook die vragen die je eigenlijk niet durft te stellen)
 • Ontdek hoe je van jouw bedrijf een bloeiende business maakt
 • Maak kennis met de beste tools en slimste technieken
 • Maandelijkse live (online) feedbacksessies + opnames
 • Elke maand een prikkelende, interessante nieuwe training of masterclass rondom geld én je business
 • Praktische tools, gecombineerd met inspirerende inzichten
 • Een plek om ongegeneerd over méér geld te praten, maar ook:
 • Een plek om vrij al je vragen over geld en ondernemen te stellen
 • De ruimte om je eigen mastermindgroep te vormen

Neem hier een kijkje in de Money Mind Academy