WEBINAR

Hoe de manier waarop jij denkt, je bankrekening beïnvloedt

Vliegt het geld uit je portemonnee? Of lijkt het je portemonnee niet eens te kunnen vinden? Heb je het idee dat elke stap vooruit gepaard gaat met twee stappen achteruit? Snap je niet waarom het je maar niet lukt om die dikbelegde boterham te verdienen en voel je je genoodzaakt om dan maar nóg harder te werken?

Dan is dit webinar voor jou.

Jij staat op het punt te ontdekken hoe jij jezelf ongemerkt tegenhoudt om een rijk leven voor jezelf en de mensen om je heen te creëren, zonder daarvoor non-stop te werken of je ziel te verkopen.

MELD JE AAN VOOR HET EERSTVOLGENDE WEBINAR

Gratis webinar Doorbreek jouw moneyblocks

TIJDENS DIT GRATIS WEBINAR ONTDEK JE:

  • Welke oude geldverhalen jou nu nog onbewust tegenhouden om jouw bloeiende bedrijf te bouwen, waardoor je ondanks al je nieuwe strategieën nooit de financiële vrijheid bereikt waar je van droomt.
  • Hoe jij jezelf ongemerkt saboteert en hoe je ervoor kunt zorgen dat je wél in staat bent om meer geld te ontvangen.
  • Hoe je leert vertrouwen op de energie van geld. Zodat je het ook kunt uitgeven in het vertrouwen dat er altijd weer (meer) naar je terugkomt.

LET OP: Er is beperkt plek in deze training. Meld je dus snel aan om zeker te zijn van jouw plekje.

Mag ik je door deze bijzondere tijd heenloodsen?

Ik ben Adine, ervaren ondernemer én money mindset mentor, en ik geloof dat jij ALLES wat je nodig hebt om jouw rijke leven te leiden, al in je hebt. 

Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de shift van binnen maken. Stoppen met succesverhalen van anderen lezen, starten met doen. En dan heb ik het niet over het maken van 100 Excelletjes.  

Dat slimmer aanpakken begint van binnen. Ik help jou graag met het creëren van doorbraken, door je belemmerende overtuigingen over geld te reframen. Door je te leren anders te denken over geld, er anders mee om te gaan én er meer van aan te trekken. 

Je kunt pas écht financieel vrij zijn en grote doorbraken beleven, als je je Money Blocks opruimt. En daar help ik je graag mee!

Adine Faber-Versluis Money Mindset Mentor