GRATIS WEBINAR

"Hoe de manier waarop jij denkt, je bankrekening beïnvloedt"

Wist je dat deze periode hét moment is om jouw onbewuste belemmerende overtuigingen over geld om te zetten? Kom nu in actie en zorgt ervoor dat jij meer geld en rust in je leven krijgt.

En je hoeft het niet alleen te doen: ik inspireer je graag met een gratis webinarTIJDENS DIT GRATIS WEBINAR LEER JE:

  • Welke oude geldverhalen jou nu nog onbewust tegenhouden om jouw bloeiende bedrijf te bouwen, waardoor je ondanks al je nieuwe strategieën nooit de financiële vrijheid bereikt waar je van droomt.
  • Hoe jij jezelf ongemerkt saboteert en hoe je ervoor kunt zorgen dat je wél in staat bent om meer geld te ontvangen - ook in deze tijden!
  • Hoe je leert vertrouwen op de energie van geld. Zodat je het ook kunt uitgeven in het vertrouwen dat er altijd weer (meer) naar je terugkomt.
Mag ik je door deze bijzondere tijd heenloodsen?

Ik ben Adine, ervaren ondernemer én money mindset mentor, en ik geloof dat jij ALLES wat je nodig hebt om jouw rijke leven te leiden, al in je hebt. 

Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de shift van binnen maken. Stoppen met succesverhalen van anderen lezen, starten met doen. En dan heb ik het niet over het maken van 100 Excelletjes.  

Dat slimmer aanpakken begint van binnen. Ik help jou graag met het creëren van doorbraken, door je belemmerende overtuigingen over geld te reframen. Door je te leren anders te denken over geld, er anders mee om te gaan én er meer van aan te trekken. 

Je kunt pas écht financieel vrij zijn en grote doorbraken beleven, als je je Money Blocks opruimt. En daar help ik je graag mee!

Adine Faber-Versluis Money Mindset Mentor