Money By Design.

Geld is er overal. Altijd. Waarom lukt het jou dan niet altijd om het aan te trekken, het te hebben, het te laten groeien? Kortom: volledig in te tappen op de stroom van geld?

Simpelweg omdat je nog niet volledig bent aangesloten op die stroom. Dat is waar Money By Design je bij helpt. Je leven en business op zo'n manier inrichten, dat alles gaat stromen.

Joy, energie, geld.

Stop maar. Dit wil ik!

De Vorm: een MiniMind

Ik houd van resultaat. Van concrete stappen. Van het energetische aarden. Daarom heeft Money By Design een bijzondere vorm; die van een MiniMind. Oftewel: een kortere versie van een mastermind. Met minstens dezelfde impact. Maar veel efficiënter.

Het is een korte en intense boost, die elk kwartaal terug komt. Waarin we aan de slag gaan met jouw doelen en waarin ik je begeleid, kijkend door de lens van 17+ jaar ondernemerschap, Geldarchetypen en Human Design.

Tijdens de laatste twee weken van elk kwartaal komen we samen in een Telegram-groep. Daarin heb jij alle ruimte om je vragen te stellen, om je te laten inspireren door de vragen van anderen. Ik beantwoord je vragen en deel waardevolle en verrassende inzichten. Ik heb niet voor niets Gate 23, ook wel eens de gate van de Alchemistische Woordkunstenaar genoemd ;-)

De flexibiliteit van de groep maakt dat je mee kunt doen op de manier die jou past. De intense boost zorgt voor impact en laat je niet wegkomen met half werk.

Het maakt niet uit in welke fase van je ondernemerschap je zit; of je nu net start en op zoek bent naar de juiste richting of al langer bezig bent en je focust op groei - in alle gevallen is deze boost een MUST. Je krijgt helderheid, zet stappen, creëert momentum en boekt sneller resultaten dan ooit tevoren.

THEMA'S

  • JAARENERGIE
  • ZICHTBAARHEID & IMPACT
  • VERANDERING & TRANSFORMATIE
  • GROEI & OVERVLOED
  • BALANS & DUURZAAMHEID

WAT & WAAROM

Ontgrendel jouw potentieel. In business & het leven.

PERSOONLIJK

Ingetuned en afgestemd op wie jij in essentie bent.

STRUCTUUR

Elke laatste twee maanden van het jaar, jouw stok achter de deur.

INTENSIEF

Je hoeft niet 24/7 aan te staan, maar doen ook niet aan een sessie hier en daar. Die twee weken gaan we diep.

SAMEN

Gebruik de groepsenergie om sneller te transformeren.

STRATEGISCH

Wat wil je écht en hoe ga je dat bereiken? Praktisch en pragmatisch.

RESULTAAT

Concrete actiestappen, zonder de energie uit het oog te verliezen.

FOUNDATIONAL

Geen pleisters plakken, maar werken aan een krachtige fundering.

EXPERTISE

17+ jaar ondernemerschap, Geldarchetypen, Human Design, en tal van andere tools in de toolbox.

WE STARTEN

Bijna. Zorg dat je erbij bent.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Antwoorden op je vragen

Wat is de investering?

De uiteindelijke investering wordt 1111 euro voor het hele jaar. Los aanmelden kan ook, dan is je investering 333 euro per minimind. Maar: check vooral de checkout-pagina even, want in de aanloop naar de eerste editie geldt nog een Early Bird-prijs.

Hoe weet ik of dit voor mij is?

Je voelt 't of je voelt 't niet. Zo simpel is het in dit geval. Als je weet dat je hierbij moet zijn, dan weet je wat je te doen staat.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Je kunt in één keer betalen of kiezen voor 4 of 12 termijnen. Zo kun je de investering ook over langere tijd uitsmeren.

Moet ik die twee weken vrij plannen?

Dat mag je helemaal zelf weten. Het is niet nodig, want je kunt op je eigen momenten aanhaken. Tegelijkertijd is het fijn om ruimte te hebben om je actiestappen direct uit te voeren.  

Wie doen er nog meer mee?

Leuke, groeigerichte ondernemers die voelen dat een succesvol bedrijf en leven opbouwen - waarbij succesvol is: passend bij wie jij bent en wat jij wilt - uit meer bestaat dan alleen het uitvoeren van 'kale' strategieën. Die open staan voor wat groter is dan henzelf én daar pragmatisch invulling aan willen geven.  

Wat als ik niet veel van Human Design weet/er niet in geloof?

No problemo. Ik deel mijn inzichten en perspectieven ook vanuit die bril met je, maar vertaal ze altijd voor je naar concrete acties, dus je kunt gewoon lekker experimenteren zonder de nitty gritty ervan te kennen.

Hoe werkt het, zijn er sessies?

Er zijn geen losse sessies; alles vindt plaats in de Telegram-groep. Ik zal de minimind openen en input geven rondom verschillende thema's die je helpen in je groei. Jij kunt hier - met je mede-MiniMinders - je vragen stellen en feedback krijgen.

Ik heb mijn focus nog niet helemaal helder, is dit dan wel voor mij?

Zeker! Of je al precies weet wat je te doen hebt en daar strategisch mee aan de slag wilt óf juist helderheid wilt krijgen in wat jouw beste koers is - in beide gevallen is zo'n boost geweldig voor jezelf en je bedrijf. Je komt in beweging, creëert momentum en boekt heerlijke resultaten!

Hoe past dit bij Ontwikkel JOUW Money Flow?

Dit is een prachtige aanvulling op Ontwikkel JOUW Money Flow, waarmee je nog dieper duikt en sneller beweegt. Daarnaast kun je de miniminds ook los van OJMF volgen.

Moet ik per se het hele jaar meedoen?

Het hoeft niet, maar het grootste verschil maak je wel door stappen te blijven zetten. En als je dan het hele jaar kunt meeliften op de energie van deze container, waarom zou je het dan niet doen?  

Hi!

Ik ben Adine, oprichter van de Money Mind Academy en LekkerLevenMetMinder.nl. Mijn missie is 1 miljoen vrouwen helpen financieel vrij te worden. Niet door droge strategieën te delen die niemand kan toepassen, maar door helderheid te brengen in geld én in jou.

Want jij bent degene die het moet én kan doen. Met de juiste tools en begeleiding.

Mijn ondernemersavontuur startte in 2007 met een communicatiebureau; ook toen 'vertaalde' ik al. Van visie naar iets dat klanten aantrok. Dat doe ik nu nog steeds; de vertaalslag van jouw essentie naar een krachtige magneet voor rijkdom op alle fronten - ook financieel. Klinkt misschien vaag, maar als je met me werkt zul je snel genoeg merken hoe praktisch en pragmatisch ik daarin ben. Ik ben niet voor niets een 1/3 ManiGen: iemand die onderzoekt, in de details duikt, situaties vanuit alle perspectieven kan bekijken én het niet bij boekjes houdt, maar ook in de praktijk brengt. Bij mezelf en bij jou.

Adine Faber-Versluis Money Mindset Mentor Geld Specialist