Leer beleggen met de Money Mind Academy
Money Mindset card deck kaartenset

Ontdek jouw innerlijke geldtype, bevrijd jezelf van beperkende overtuigingen en patronen en manifesteer overvloed met de 'Money Mindset'-kaartenset van financieel expert Adine Faber-Versluis.

Door te ontdekken waar jouw ideeën over geld, rijkdom en financiën vandaan komen kun je belemmerende gedachten ombuigen en anders met geld om leren gaan.

Je ouders, omgeving en de maatschappij hebben onvermijdelijk jouw mindset over geld beïnvloed.

Door de kaarten van 'Money Mindset' te gebruiken leer je meer overvloed aan te trekken, je relatie met geld te verbeteren en hoe je in financiële vrijheid kunt leven.

Bekijk hier het inkijkexemplaar >>

Bestel bij Bol.com

Tip: bestel een cadeaubon van €5 mee om gratis verzending te krijgen ;-)

Wat deze set voor je doet

Deze set met 48 inspirerende kaarten voor een positieve money flow brengt je nieuwe inzichten, zet je aan het denken, triggert je en laat je zien welke blokkades jouw relatie met geld nog kent.

Wist je dat zo'n 95 procent van wat we doen gebeurt op basis van onbewuste patronen? Deze set helpt je om inzicht te krijgen in jouw patronen. Zo zet je hardnekkige gedachten over krapte om naar overvloed en ontdek je op welke manieren jij nog meer overvloed kunt aantrekken.

Met deze set zet je de eerste stappen richting een overvloedige mindset. Wil je meteen doorpakken? Dan ga je voor Ontwikkel JOUW Money Flow.

Inspirerende kaarten voor positieve money flow

GRATIS QUIZ

Ontdek jouw Innerlijke Geldtype

Wat zijn jouw onbewuste geldpatronen? Binnen 5 minuten weet je het. Én ontdek je hoe ze jou rijk kunnen maken!

Doe de quiz
Adine Faber-Versluis Money Mindset Mentor Geld Specialist

Adine Faber-Versluis is financieel expert en winnaar van de Vrouw in de Media Award 2022 Friesland.

Ze is oprichter van de Money Mind Academy en LekkerLevenMetMinder.nl, host van de Money Mind Podcast (375.000+ downloads) en deelt dagelijks inspiratie op o.a. Instagram.

Haar missie is om 1 miljoen vrouwen te helpen financieel vrij te worden. Op een originele, heldere en inspirerende manier, vanuit vrouwelijk perspectief.

O.a. bekend van:

Vriendin