Oneindige overvloed 8-daagse

Oneindige Overvloed 8-daagse

Zou jij je overvloediger willen voelen en dat ook willen terugzien in je leven - bijvoorbeeld op je bankrekening? Doe dan mee met de 8-daagse Oneindige Overvloed. Wij - Christel en Adine - helpen je om je kijk op rijkdom te veranderen, waardoor jij meer overvloed in je leven kunt ervaren én aantrekken. Op elk moment, in elke situatie.

Doe nu mee

Waarom deze 8-daagse?

Sla de krant eens open, scroll door je Facebook-timeline of je Instagram-feed. Grote kans dat je binnen een paar seconden een bericht tegenkomt over krapte, tekorten, rampen en achteruitgang. En het is natuurlijk waar: de wereld verandert en we hebben serieuze problemen om mee te dealen. De huidige maatschappelijke issues. De opblazende huizenmarkt. Het milieu. Dreigende werkloosheid.

Het lijkt of we meer dan ooit bezig zijn met geld. Dat is goed, want geld geeft je keuzemogelijkheden. Je kunt het gebruiken om duurzamere producten aan te schaffen. Om meer vrijheid te creëren en zo bijvoorbeeld gezondheidsproblemen te voorkomen.

Wij geloven dat het belangrijk is om bewust om te gaan met geld, maar daarin niet te focussen op schaarste. Met de Oneindige Overvloed 8-daagse geven we je graag een alternatieve mogelijkheid om bewust om te gaan met je geld. Een mogelijkheid die gericht is op het creëren van meer overvloed.

8 Dagen

Gedurende 8 dagen nemen wij je mee in de wereld van oneindige overvloed. Zowel praktisch, als energetisch. Daarbij schuwen we ook een beetje symboliek en numerologie niet, dus je bent gewaarschuwd ;-)

(En... na deze 8 dagen eindigt het niet, lees maar even verder)

8 opdrachten

Tijdens deze 8 dagen krijg je dagelijks een opdracht die je helpt om meer overvloed in je leven te ervaren en aan te trekken. Je kunt de opdrachten voor jezelf uitvoeren, maar het is natuurlijk veel leuker om jouw uitwerking te delen in onze speciale groep.

Doe mee met de Oneindige Overvloed 8-daagse

De Oneindige Overvloed 8-daagse is volledig online te volgen. Je krijgt acht dagen lang bericht van ons, met inspiratie én opdrachten die je helpen om meer overvloed in je leven te verwelkomen. Maar daar stopt het niet. Wij weten namelijk als geen ander dat 8 dagen niet genoeg zijn om blijvend resultaat te creëren. Daarom krijg je van ons ook:

  • Een mega-waardevolle minicursus, met lessen die je helpen om je overvloedige gewoontes nóg beter (en makkelijker ;-)) te integreren
  • Een speciale masterclass waarin we die lessen nog eens extra toelichten, die je terug kunt kijken wanneer het jou uitkomt
  • Een exclusief overzicht van al onze favoriete overvloedstools die het nóg makkelijker maken om jouw mindset-tweaks ook vol te blijven houden
  • Toegang tot de Oneindige Overvloed-community, zodat je je overvloedsmindset steeds kunt blijven verfrissen - met onze support natuurlijk!

En... omdat wij erg geloven in overvloed en delen, hebben we nog wat voor je. Als enthousiaste deelnemer van Oneindige Overvloed, wil je dit project ongetwijfeld met anderen delen. Dat mag - wat ons betreft - beloond worden. Daarom stellen we speciaal voor deelnemers een affiliateprogramma open. Voor elke deelnemer die jij aanbrengt, krijg je 50% commissie. En natuurlijk de eeuwige dankbaarheid van die deelnemer ;-)

Oneindige Overvloed - doe nu mee!

Ik doe mee!

Wil jij meedoen met dit experiment in het creëren van Oneindige Overvloed in jouw leven? Meld je dan nu aan en krijg:

  • Een flinke dosis positiviteit in uitdagende tijden
  • Acht dagen lang een inspirerend bericht mét opdracht die je helpt meer overvloed in je leven te verwelkomen
  • Blijvend toegang tot de Oneindige Overvloed-community, zodat je steeds weer terug kunt komen voor nieuwe inspiratie en motivatie. En... hier zullen we ook zeker af en toe spontane leuke acties organiseren!
  • Een exclusief overzicht van al onze favoriete 'overvloedstools'
  • Een mini-cursus waarin we een aantal waardevolle technieken delen die wij hebben geleerd van de beste coaches en trainers ter wereld, zoals Tony Robbins, Jim Rohn, etc.
  • Een masterclass waarin we o.a. die mini-cursus met je doornemen, en die je kunt bekijken als het jou uitkomt

En... toegang tot het affiliateprogramma, to spread the joy & create abundance

222 euro 88,80 euro

Ik doe mee

Blije deelnemers

"Ik ben me bewust geworden dat ik veel heb om dankbaar voor te zijn. Ik leef al volop in overvloed qua vrijheid, liefde, maar ook wel qua bezit. Kortom, ik ben een bofkont. Mooi om daar eens goed bij stil te staan."

- Karin

"Allereerst mijn complimenten! Wat leuk en inspirerend om bezig te zijn met oneindige overvloed. Wat is het toch heerlijk om vanuit deze overvloed om je heel te kijken en uit te delen. Wat mij betreft was dag 2 de dag waarop ik mijzelf weer ongelofelijk tegenkwam..."

- Marijke

"Ik ben ontzettend blij dat ik me heb ingeschreven voor deze online cursus. Vanuit de ervaring geen tijd in overvloed te hebben - daar heb je 'm al - besteed ik te weinig aandacht aan mijn mindset. De laagdrempelige insteek, met de door Christel zo mooi uitgewerkte opdrachten, kan ik iedereen aanbevelen :)"

- Sylvie

Wie zijn wij?

De Oneindige Overvloed 8-daagse wordt georganiseerd door Christel Nolle en Adine Faber-Versluis. Wij zijn rasechte personal development junkies en hebben een passie voor alles wat te maken heeft met een rijker leven: van praktische geldzaken tot de energetische werking van geld. Samen helpen we je tijdens deze 8-daagse aan een nieuwe kijk op rijkdom en overvloed.

Christel Nolle

Het Rijke Wijf en 7 Dagen Weekend

Van een minder rijk wijf van twee hoog achter, nu een rijk wijf met 7 dagen weekend.

Helaas weet ik uit eigen ervaring hoe vervelend het was om met heel weinig geld te leven.

Door hier op een hele creatieve manier mee om te gaan, anders te denken, te praten en ook te doen stroomden geld en mogelijkheden mijn kant uit.

Ik heb meer dan 1400 blogposts geschreven. Ben geïnterviewd voor diverse tijdschriften en heb meegedaan aan het TV-programma Hoeveel ben je Waard. En toch ben ik zo lekker gewoon gebleven :)

Ik help je graag met een creatieve kijk op geldzaken.

Adine Faber-Versluis

Adine Faber-Versluis

Money Mind Academy en LekkerLevenMetMinder.nl

Geld heb ik altijd al fascinerend gevonden. Dat het je soms stress kan bezorgen, maar ook zekerheid en vrijheid kan opleveren. En dat je het - met inzet van je eigen talenten - ook zélf kunt maken. Dat is iets dat ik anderen ook graag leer. Mijn missie: 1 miljoen vrouwen financieel vrij helpen te worden.

Ik weet inmiddels precies hoe je jouw money mindset voor je kunt laten werken en een leven kunt creëren dat helemaal bij je past. Met vrijheid, creativiteit en overvloed. 

Met ruim 2.000 gepubliceerde artikelen, bijdragen aan een tiental nationale dag-, week- en maandbladen* en een groeiende online academie help ik jou ook graag vooruit!

*Je hebt me al kunnen zien bij RTL4, in Flair, Vriendin, Financieel Dagblad, Metro, NRC, Nu.nl, Telegraaf VRIJ, Landleven, Radar+, ELLE.nl, Genoeg Magazine, Nibud.nl en de Volkskrant.

Nog meer 🙏

"Dit weekend hebben we spontaan een rondreisje door Zeeland georganiseerd [...] met in ons achterhoofd ook in het nu samen plezier hebben. Zonder de focus daarop vanuit de Oneindige Overvloed-challenge, zou ik minder snel deze concrete eerste stap naar mijn doelen hebben gezet. Dank dus!"

- Sara

"Het is een fijne reeks, met een lekker luchtige toon, straalt relaxtheid uit met de leuke werkbladen. Het geeft me het inzicht dat overvloed op heel veel manieren bestaat en niet alleen uit geld."

- Aline

"Vanaf dag 1 kijk ik er iedere dag naar uit wat er vandaag op het plan staat. Wat me zo aanspreekt, is dat de opdrachten simpel zijn, maar met maximaal resultaat."

- Yvonne

Veelgestelde vragen

Wanneer vindt de Oneindige Overvloed 8-daagse plaats?

Wanneer jij wilt. Je kunt op elk moment aansluiten. Vanaf het moment van aansluiten krijg je elke dag van ons een mail met een opdracht. Ook krijg je toegang tot een bonusles met nog meer tools en technieken om jouw overvloedsmindset te verstevigen. En... in 2022 geven we ook nog eens live thema masterclasses en jij kunt erbij zijn. Da's voor jou als deelnemer helemaal gratis! Des te eerder je je aanmeldt, des te meer van die masterclasses je kunt bijwonen ;-)

Ik heb al meegedaan, leer ik nog wat nieuws?

Absoluut! De basis van de Oneindige Overvloed 8-daagse is hetzelfde. De opdrachten zullen je dus ook ongetwijfeld bekend voorkomen (als je ze destijds hebt gedaan). Niet omdat we te lui zijn om wat nieuws te bedenken, maar omdat ze gewoon héél goed zijn. En het niet gaat om steeds wat nieuws doen, maar consequent worden in de dingen die je doet.

Ook hebben we de bonusles (toen alleen voor VIP'ers) nu voor iedereen toegankelijk gemaakt. Om nog maar niet te spreken van het jaar lang motivatie en inspiratie via de speciale thema masterclasses die we in 2022 beschikbaar komen!

Plus: als je opnieuw meedoet, kun je je ook aansluiten bij ons Oneindig Overvloedige Affiliate-programma. Bijvoorbeeld als je deze uitdaging samen aan wilt gaan met vriend(inn)en. Wij belonen je voor het aanbrengen van elke deelnemer die via jouw unieke link aansluit. En voelt dat een beetje vreemd? Dan kun je die overvloed natuurlijk ook gewoon delen met die ander 😉

Ik hoorde iets over een affiliateprogramma?

Yes. Speciaal voor deelnemers hebben we een affiliateprogramma opgezet. We vinden het namelijk belangrijk om de impact van het programma zo groot mogelijk te maken en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Ken je meer mensen die dit ook zouden moeten volgen? Voor elke deelnemer die zich via jouw unieke affiliatelink aanmeldt (je krijgt hiervoor een uitnodiging na je inschrijving), krijg jij 50 procent commissie. Ja, de helft. Wij houden ook van overvloed.

Wat gebeurt er na die 8 dagen?

Wij willen natuurlijk dat je ook na deze 8 dagen gemotiveerd blijft om overvloed te blijven voelen, ervaren en te creëren. En we weten als geen ander hoe snel enthousiasme weer opzij geschoven kan worden door het dagelijkse leven.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust even bericht. We horen graag van je.

Christel & Adine