Oneindige overvloed 8-daagse

Zou jij je overvloediger willen voelen en dat ook willen terugzien in je leven - bijvoorbeeld op je bankrekening? Doe dan mee met de 8-daagse Oneindige Overvloed. Wij - Christel en Adine - helpen je om je kijk op rijkdom te veranderen, waardoor jij meer overvloed in je leven kunt ervaren én aantrekken. Op elk moment, in elke situatie.

Ontdek hier hoe je mee kunt doen

Waarom deze 8-daagse?

Sla de krant eens open, of scroll door je Facebook-timeline. Grote kans dat je binnen een paar seconden een bericht tegenkomt over krapte, tekorten, rampen en achteruitgang. En het is natuurlijk waar: de wereld verandert en we hebben serieuze problemen om mee te dealen. De coronacrisis en de economische en maatschappelijke impact daarvan. De opblazende huizenmarkt. Het milieu. Dreigende werkloosheid.

Het lijkt of we meer dan ooit bezig zijn met geld. Dat is goed, want geld geeft je keuzemogelijkheden. Je kunt het gebruiken om duurzamere producten aan te schaffen. Om meer vrijheid te creëren en zo bijvoorbeeld gezondheidsproblemen te voorkomen.

Wij geloven dat het belangrijk is om bewust om te gaan met geld, maar daarin niet te focussen op schaarste. Met de Oneindige Overvloed 8-daagse geven we je graag een alternatieve mogelijkheid om bewust om te gaan met je geld. Een mogelijkheid die gericht is op het creëren van meer overvloed.

8 Dagen

Gedurende 8 dagen nemen wij je mee in de wereld van oneindige overvloed. Zowel praktisch, als energetisch. Daarbij schuwen we ook een beetje symboliek en numerologie niet, dus je bent gewaarschuwd ;-)

8 opdrachten

Tijdens deze 8 dagen krijg je dagelijks een opdracht die je helpt om meer overvloed in je leven te ervaren en aan te trekken. Je kunt de opdrachten voor jezelf uitvoeren, maar het is natuurlijk veel leuker om jouw uitwerking te delen in onze speciale groep.

Doe mee met de Oneindige Overvloed 8-daagse

De Oneindige Overvloed 8-daagse is volledig online te volgen. Kies hieronder of je gratis meedoet of dat je een VIP-ticket boekt, waarmee je de VIP-behandeling krijgt. Inclusief waardevolle bonussen die je een vliegende start geven en je ook na deze 8-daagse helpen om consequent overvloed aan te blijven trekken.

Helaas, je bent te laat! Maar... we kunnen je wél op de wachtlijst zetten voor de volgende editie!

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Ik doe gratis mee!

Doe gratis mee met de Oneindige Overvloed 8-daagse en krijg:

  • Dagelijks een nieuwe opdracht die je helpt om meer overvloed te ervaren
  • Toegang tot een groep met gelijkgestemden
  • Een afsluitende Zoom-sessie die je helpt momentum vast te houden

11,11 euro Gratis

Ik wil een VIP-ticket!

Gun jij jezelf een VIP-ticket voor de Oneindige Overvloed 8-daagse? Dan krijg je niet alleen alle basics, maar ook:

  • Een tussentijdse Zoom-sessie voor extra inspiratie én om on track te blijven
  • Opname van de tussentijdse en afsluitende Zoom-sessies, zodat je daar later ook nog op terug kunt vallen
  • Een exclusief overzicht van al onze favoriete 'overvloedstools'
  • Een bonusles waarin we een aantal waardevolle technieken delen die wij hebben geleerd van de beste coaches ter wereld
  • En dus alles wat we hiernaast noemen, bij de gratis versie!

47 euro 22,22 euro

UITVERKOCHT

Wie zijn wij?

De Oneindige Overvloed 8-daagse wordt georganiseerd door Christel Nolle en Adine Faber-Versluis. Wij zijn rasechte personal development junkies en hebben een passie voor alles wat te maken heeft met een rijker leven: van praktische geldzaken tot de energetische werking van geld. Samen helpen we je tijdens deze 8-daagse aan een nieuwe kijk op rijkdom en overvloed.

Christel Nolle

Het Rijke Wijf en 7 Dagen Weekend

Van een minder rijk wijf van twee hoog achter, nu op weg naar een leven met 7 dagen weekend.

Helaas weet ik uit eigen ervaring hoe vervelend het was om met heel weinig geld te leven.

Door hier op een hele creatieve manier mee om te gaan, anders te denken, te praten en ook te doen stroomden geld en mogelijkheden mijn kant uit.

Ik heb meer dan 1400 blogposts geschreven. Ben geinterviewd voor diverse tijdschriften en heb meegedaan aan het TV programma Hoeveel ben je Waard. En toch ben ik zo lekker gewoon gebleven :)

Ik help je graag met een creatieve kijk op geldzaken.

Adine Faber-Versluis

Money Mind Academy en LekkerLevenMetMinder.nl

Geld heb ik altijd al fascinerend gevonden. Dat het je soms stress kan bezorgen, maar ook zekerheid en vrijheid kan opleveren. En dat je het - met inzet van je eigen talenten - ook zélf kunt maken. 

Ik weet inmiddels precies hoe je jouw money mindset voor je kunt laten werken en een leven kunt creëren dat helemaal bij je past. Met vrijheid, creativiteit en overvloed. 

Met ruim 2.000 gepubliceerde artikelen, bijdragen aan een tiental nationale dag-, week- en maandbladen* en een groeiende online academie help ik jou ook graag vooruit!

*Je hebt me al kunnen zien bij RTL4, in Flair, Vriendin, Financieel Dagblad, Metro, NRC, Nu.nl, Telegraaf VRIJ, Landleven, Radar+, ELLE.nl, Genoeg Magazine, Nibud.nl en de Volkskrant.