Van denken in tekorten naar denken vanuit overvloed

(H)Erken en transformeer jouw relatie met geld op diepere niveaus

Zou jij ook graag willen leren om te denken vanuit overvloed, vanuit wat er allemaal wel is, ook voor jou? Dan is deze bijzondere livedag op 11 januari 2023 iets voor jou. Bestel meteen je ticket of lees nog even door...

Koop je ticket

OVER DE LIVEDAG

Onderzoek jouw relatie met geld, (eigen)waarde en overvloed op diep niveau


Geld is vaak 'gedoe'... Het stroomt gewoon nog niet lekker en dat is een terugkerend probleem. Als het er is, is het vaak ook zo weer weg. Of je vindt investeren en geld uitgeven juist heel erg lastig. Prijzen vragen voor je diensten is ook al zo'n ding... want ben ik dat wel waard? Wie ben ik om dat te vragen? En wat zou mijn omgeving daar wel niet van vinden?

Maar wist je dat schaarste verder gaat dan 'geen geld' hebben?

'Schaarste' associeer je misschien wel met het hebben van weinig geld, maar het gaat verder dan dat. Ook mét geld - zelfs met veel geld - kun je schaarste en kramp ervaren. En je zou ook zo maar eens het gevoel van te weinig klanten, tijd, energie, liefde kunnen herkennen. Allemaal gedachten vanuit tekorten en schaarste.

Ben je daar wel klaar mee? Dan is deze bijzondere livedag iets voor jou!

Onderzoek samen met ons waar jouw diepgewortelde geldblokkades en denken vanuit tekorten en schaarste vandaan komt. Heel vaak is dit namelijk niet iets dat je zelf hebt bedacht, maar iets dat je hebt meegekregen vanuit je systeem.

Heb je er wel eens over nagedacht dat hoe je met geld omgaat veel te maken heeft met patronen die je hebt overgenomen vanuit je familie? Direct, door te zien hoe bijvoorbeeld je ouders met geld omgingen. Maar ook indirect, via familielijnen die nog veel verder teruggaan in de tijd.

Een gevoel van schaarste en tekorten kan bijvoorbeeld voortkomen uit een oorlogsperiode. Die hoeven jij of je ouders niet persoonlijk meegemaakt te hebben, om er nu nog last van te hebben.

Tijdens de livedag gaan we hiermee aan de slag en leer je hoe jij met praktische inzichten en oefeningen weer in flow kunt komen.

We houden van de diepte, van werken op alle lagen, maar ook van lekker praktisch en van DOEN.

Tijdens de livedag ontdek je:

Dat schaarste verder gaat dan 'geen geld' hebben

Dat je overtuigingen meestal niet in je eigen hoofd ontstaan

Hoe jij met praktische inzichten en oefeningen weer in flow kunt komen

'Schaarste' associeer je misschien wel met het hebben van weinig geld, maar het gaat verder dan dat. Ook mét geld - zelfs met veel geld - kun je schaarste en kramp ervaren. En je zou ook zo maar eens het gevoel van te weinig klanten, tijd, energie, liefde kunnen herkennen. Allemaal gedachten vanuit tekorten en schaarste.

Ont-dek wat er écht achter jouw overtuigingen zit. Wat is de belemmering of kramp rondom geld bij jou? Waarom voel je spanning rondom geld, ook al heb je misschien genoeg?

Wij houden van de diepte, van werken op alle lagen, maar ook van lekker praktisch.

JOUW SYSTEEM, JOUW GELD

Je bent in goede handen

Ga de diepte in en ontdek je eigen-waarde

Paula Dillema

SYSTEMISCH COACH EN TRAINER

Paula Dillema

Paula is systemisch coach, NLP Master en hypnotherapeut. Ze onderzoekt met mensen waar diepgewortelde patronen vandaan komen, wie jou nou echt bent onder al die lagen en hoe je dit voor je kunt laten werken in plaats van je erdoor tegen te laten houden. Echt te gaan staan voor wat jij te doen hebt! Zowel privé als zakelijk, want je neemt jezelf als mens altijd mee in de verschillende rollen in je leven.


MONEY MINDSET MENTOR

Adine Faber-Versluis

Adine is Money Mindset Mentor, Human Design Reader en Sacred Money Archetypes-coach. Ze gelooft dat jij alles wat je nodig hebt om jouw volle potentie te bereiken al in je zit en dat het alleen een kwestie is van alle lagen die daar door de jaren heen overheen zijn komen te liggen, af te pellen. Ze zet graag haar volledige toolbox én eigen ervaring (Manifesting Generator 1/3) in om jou te helpen die beste versie van jezelf te (her)ontdekken én te belichamen.


De livedag is voorbij!

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Volgende keer (weer) meedoen? Zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst 👇🏻

Ervaringen van eerdere deelnemers:

Deze dag heeft me duidelijk gemaakt dat ik zelf kan zorgen dat ik mijn wensen waarmaak door mijn focus te behouden. Ik vond de ontvangst en de sfeer gedurende de dag heel fijn. Met een heerlijke lunch, lekkere hapjes en een hele mooie locatie.

Dorien

Ik voel nu dat ik nog meer mijn eigen pad mag volgen en sommige dingen los mag laten en vond het heel fijn hoe open de groep was, hoe we begeleid werden en hoe de ruimte er mocht zijn om emoties de ruimte te geven.

Nina

Ik heb niet alleen inzichten uit mijn eigen opstelling gehaald, maar ook uit die van andere dames. Het besef dat je vaak handelt vanuit een systeem waar je loyaal aan bent, neem ik mee. En ook geld volgt focus! Ik was erg onder de indruk van hoe open en kwetsbaar iedereen zich opstelde.

De opstelling was voor mij het meest waardevolle onderdeel; beangstigend, maar ook ogen-openend. Een volgende keer mag het best twee dagen zijn, of een combinatie met een terugkomdag!

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit?

Voor iedereen die op systemisch niveau wil werken aan zijn of haar money mindset. En mindset in het algemeen ;-) Veel blokkades zitten dusdanig diep ingebakken in je systeem, dat het mooi is om deze op verschillende manieren aan te pakken. Een opstelling kan je veel nieuwe inzichten geven én zorgen voor een energetische verschuiving en oplossing.

Moet ik iets weten of kunnen?

Je hebt geen speciale vooropleiding nodig en ook systemisch werk mag helemaal nieuw voor je zijn. Wat wél nodig is: een open blik en de wil om diep te gaan.

Is dit live-live of live-online?

Dit is een echte live-live dag, op een mooie locatie in Dwingeloo (Drenthe). De dag vindt plaats op 11 januari 2023 en het programma duurt ongeveer van 10:00 uur tot 16:00. De exacte tijden en locatie krijg je uiteraard nog vooraf te horen. Een heerlijke lunch is inbegrepen.

Hoe groot is de groep?

Niet té groot, we hebben plek voor maximaal 10-14 mensen. Op die manier kunnen we ook echt de persoonlijke begeleiding blijven bieden die belangrijk is in dit soort processen.

Ready to get un-stuck?

Meld je nu aan voor deze mooie livedag en profiteer nog van de pilotaanbieding!

Doe mee met de livedag!