Master Your Mindset.

Master Your Money.

Ben jij klaar om afscheid te nemen van onbewuste belemmerende overtuigingen over geld en een nieuwe route uit te stippelen richting een vrij, onafhankelijk en financieel gezond leven? Ik deel graag mijn geheimen voor meer vrijheid met je!

Doe mee met Master Your Money XL

Werk jij keihard, maar lijk je er financieel nooit wat mee op te schieten? Verdwijnt geld als sneeuw voor de zon? Vind je het lastig om ervan te genieten áls je het hebt?

Zit je vol goede ideeën, maar lukt het je maar niet om ze om te zetten in keiharde cash? Of voel je vooral dat het heel oneerlijk is om veel geld te hebben, zeker als je kijkt naar je familie of vrienden, die het helemaal niet zo breed hebben?

Dan heb jij - net als iedereen overigens - een mooie set belemmerende overtuigingen over geld. En of je het nu doorhebt of niet; die money blocks - want zo noemen we ze - staan je in de weg.

Die zorgen er namelijk voor dat jij je prijzen niet durft te verhogen, dat je dat geweldige idee voor die training niet uitvoert, of dat je kansen laat schieten omdat je niet (in jezelf) durft te investeren.

Wil je daar verandering in brengen? Dan is Master Your Money XL iets voor jou!

Doe mee met Master Your Money XL

Herken je dit?

 • Je bent te druk of hebt geen tijd om te ontdekken hoe je je inkomen naar een volgend niveau kunt tillen
 • Je hebt het gevoel dat je steeds tegen een onzichtbaar financieel plafond aanloopt, waardoor je maar niet het door jou gewenste succesniveau behaalt
 • Je kijkt liever niet op je bankrekening en schuift alles wat met geld te maken heeft voor je uit
 • Geld verdienen voelt zwaar en moeilijk aan, terwijl je érgens weet dat het ook makkelijker moet kunnen
 • Je ontwikkelt jezelf een slag in de rondte, maar dat vertaalt zich nog niet in een goed gevulde bankrekening
 • Het lukt je best aardig om overvloed te manifesteren, maar het lukt je niet om een solide basis voor jezelf op te bouwen
 • Je vindt rijke mensen maar vervelend en vindt dat ze zich ongezond veel op geld focussen
 • Je wilt dolgraag meer verdienen, maar bent ook bang dat het je verandert
 • Je bent bang dat meer verdienen ook betekent dat je harder moet werken, waardoor je vast blijft zitten in je oude patronen
 • Je durft niet goed te investeren in kansen die goed zouden zijn voor je bedrijf of carrière
 • Je merkt dat traditionele manieren om met je geld om te gaan, zoals een kasboekje bijhouden, gewoon niet bij je passen
 • Je hebt het gevoel dat er nooit genoeg geld is - is het er wel, dan kan het zó weer verdwijnen
 • Je vindt het vervelend om over geld te praten (maar stiekem wel máchtig interessant)
 • Je voelt je schuldig als je geld uitgeeft aan jezelf, zelfs als het een duidelijke investering is

En je wilt juist...

 • ... dolgraag meer uit het leven halen
 • ...geld uit kunnen geven aan wat jij belangrijk vindt, zónder angst, frustratie of schuldgevoel
 • ... weten waar jouw money superpower ligt, zélfs als je altijd wordt weggezet als iemand met een gat in haar hand
 • ...met plezier geld verdienen
 • ...niet meer leven vanuit schaarste, maar vanuit overvloed
 • ...de middelen én de mindset hebben om royaal te geven aan de mensen om je heen
 • ...duidelijkheid creëren over waar jij naartoe wilt
 • ...in de beste versie van jezelf stappen en alles aantrekken wat daarbij hoort, ook op financieel vlak

Dan is Master Your Money XL iets voor jou. In Master Your Money XL ontwikkel je jouw money blueprint en ontdek je hoe jij - op basis van jouw unieke Geniale Geldtype - moeiteloos meer rijkdom in je leven aantrekt.

YES! Ik doe mee!

Wat is Master Your Money XL?

Master Your Money XL is een unieke training die je helpt om grip op je geld te krijgen, op basis van jouw persoonlijke, geniale geldtype.

Ik deel alle geheimen die ik in mijn zoektocht naar meer vrijheid heb ontdekt. En ik geef je unieke inzichten die je helpen om je belemmerende overtuigingen over geld te herkennen, patronen te doorbreken en een nieuwe money mindset te creëren die gebruik maakt van jouw sterke punten.

Je ontdekt waar jouw uitdagingen liggen en hoe je jouw secret superpower kunt gebruiken om die uitdagingen om te buigen in kansen. Kansen die je meer rijkdom opleveren.

Master Your Money XL gaat op 22 april 2021 van start met een unieke live-ronde. We lopen in een aantal weken alle modules samen door. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 april 2021, 23:59 uur.

Master Your Money XL cursus Money Mind Academy

Unieke live-ronde

We gaan 7 weken lang samen aan de slag, met elke week een live call waarin je je vragen kunt stellen. Deze live-ronde staat voorlopig alleen gepland voor deze eerste lancering.

Nuchter & spiritueel

Master Your Money XL combineert spirituele inzichten met nuchtere handvatten, om te zorgen voor een zo groot mogelijk resultaat.

Early Bird-aanbieding

Voel je dat dit iets is dat je moet doen? Meld je dan direct aan en pak die Early Bird-korting. De Early Bird-korting loopt op 22 maart, om 22:22 uur af.

Van kennis tot wijsheid

Ontdek jouw unieke geldtype, je money blueprint, ontwikkel nieuwe gewoontes die aansluiten bij waar jij sterk in bent. Ook als je denkt dat je helemaal niets met geld kunt ;-) Ik deel ál mijn geheimen met je.

Inzicht

Je ontdekt waar jouw valkuilen liggen en krijgt strategieën waarmee je wél naar dat volgende level kunt komen. Zakelijk én privé.

VIP-bonussen

Gun jij jezelf de VIP-versie van Master Your Money XL? Dan krijg je nog een aantal mooie extra's, waaronder wekelijkse incheckmomentjes via WhatsApp, de mogelijkheid om daar rechtstreeks je vragen te stellen én een prachtige set kaarten met geldaffirmaties.

Meditaties

Met geleide meditaties die in je onderbewustzijn werken.

Zo werk je ook tijdens je lunchwandeling aan je money mindset.

Denken > DOEN

Je houdt het dit keer niet bij denken, maar zet de stap naar DOEN. Stilstaan is geen optie meer. Jij weet precies wat jouw volgende zet is.

En meer...

Het programma is nog niet helemaal rond, dus check deze pagina regelmatig voor nieuwe updates :-)

Wat een eye-openers! Ik realiseer me nu dat het geld dat ik verdien, voor mij is. Dat ik niet alleen rekening hoef te houden met anderen, maar dat ik ook voor mezelf kan kiezen. En dat ik goed ben zoals ik ben en dus wél voor die promotie kan gaan!

— Marry

Dit is voor jou als...

 • je deze training kunt betalen zonder financieel in de problemen te raken
 • je wilt weten hoe jouw innerlijke money blueprint eruit ziet
 • je bereid bent om je voor 100% in te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen succes  

Dit is niet voor jou als...

 • je persoonlijk maatwerkadvies nodig hebt om je schulden in kaart te brengen (dan kun je beter een financieel adviseur inschakelen)
 • je je comfortabel voelt in een slachtofferrol
 • je graag volledig 1:1 met iemand wilt werken  

Moeiteloos genieten van meer geld

Master Your Money XL leert je moeiteloos omgaan met meer geld. Je trekt meer geld aan en weet precies hoe je - helemaal afgestemd op jouw innerlijke geldtype - jouw vermogen kunt opbouwen. Je beweegt in flow en geniet van alle kansen die 'ineens' op je pad komen. Je relatie met geld is voor altijd getransformeerd, waarmee je de basis hebt gelegd voor oneindige groei en overvloed.

"De individuele coaching van Adine ervaar ik als erg waardevol. Haar expertise op het gebied van financiën, beleggen en het opzetten van een online business hebben mij heel erg geholpen. Dank je wel, Adine!"

- Dora

"Ik heb genoten van jou, je aanpak, je benadering. Kan ik heel concreet zijn over wat ik heb geleerd? Ik heb licht laten schijnen op mijn money blocks, en daardoor is er wat veranderd. In deze lastige tijd is mijn inkomen toegenomen én heb ik nu een stuk passief inkomen."

- Geert-Jan

Hi, ik ben Adine!

En geld heb ik altijd al fascinerend gevonden. Dat het je soms stress kan bezorgen, maar ook zekerheid en vrijheid kan opleveren. En dat je het - met inzet van je eigen talenten - ook zélf kunt maken. 

Ik weet inmiddels precies hoe je jouw money mindset voor je kunt laten werken en een leven kunt creëren dat helemaal bij je past. Met vrijheid, creativiteit en overvloed. 

En... ik deel al die geheimen graag met jou in deze waardevolle training.

Met ruim 2.000 gepubliceerde artikelen, bijdragen aan een tiental nationale dag-, week- en maandbladen* en een groeiende online academie help ik jou ook graag vooruit!

*Je hebt me o.a. al kunnen zien bij RTL4, in Flair, Vriendin, Financieel Dagblad, Metro, NRC, Nu.nl, Telegraaf VRIJ, Landleven, Radar+, ELLE.nl, Genoeg Magazine, Nibud.nl en de Volkskrant.

Adine Faber Versluis Money Mindset Mentor

Jouw investering

Tijdens de introductie van Master Your Money XL kun jij profiteren van een eenmalig en uniek aanbod. En nee, is geen verkooppraatje. Als je me al even volgt, dan weet je dat ik niet aan prijsverlagingen doe.

Maar: deze eerste liveronde is voor mij ook een test- en leerproces en daarom kun jij meedoen tegen een no-brainer investering. Alleen deze keer. En tot 22 maart, 22:22 uur, ook nog met een speciale Early Bird-korting (die overigens steeds kleiner wordt richting die 22e...).

Hierna gaat de prijs omhoog.

REGULAR

Als jij je aanmeldt voor Master Your Money XL:

 • Ontdek je wat jouw unieke geldtype is
 • Leer je je onderbewustzijn herprogrammeren
 • Creëer je financiële strategieën die voor jou werken - ook als je 'niet handig' bent met geld
 • Ontdek je welke belemmerende overtuigingen je nu nog tegenhouden en hoe je die kunt doorbreken
 • Zet je een solide basis voor vermogensgroei op, waar je je leven lang plezier van zult hebben

EARLY BIRD: 227 euro

Ik doe mee!

VIP

Gun jij jezelf de VIP-versie van Master Your Money XL? Good for you! Daarbij krijg je een aantal waardevolle bonussen die ervoor zorgen dat je je investering nóg sneller terugverdient.

Als VIP'er:

 • Ontdek je wat jouw unieke geldtype is
 • Leer je je onderbewustzijn herprogrammeren
 • Creëer je financiële strategieën die voor jou werken - ook als je 'niet handig' bent met geld
 • Ontdek je welke belemmerende overtuigingen je nu nog tegenhouden en hoe je die kunt doorbreken
 • Zet je een solide basis voor vermogensgroei op, waar je je leven lang plezier van zult hebben
 • Check ik wekelijks bij je in via WhatsApp
 • Kun je via de app ook je vragen aan mij stellen
 • Ontvang je een supertoffe VIP-goodiebag met mijn persoonlijke (money) mindset-favorieten

EARLY BIRD: 397 euro

VIP hier 🙋‍♀️ !

De EARLY BIRD-deal vervalt over:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

(let op: de korting wordt kleiner naarmate het einde van de Early Bird-deal dichterbij komt)

Suzan Oerlemans Huidgoeroe

"Hoe leuk is het om te zien wat voor geldtype je bent? Ik vond het ontzettend verrassend en verhelderend. Mijn innerlijke geldtype en money blueprint bevestigden deels wat ik al wist, maar gaven me ook veel meer inzicht en helderheid

Deze ontdekking maakt het voor mij veel makkelijker om achter bepaalde keuzes te staan, maar ook om duidelijk te krijgen waar aandachtspunten liggen. Zoals in mijn geval: ook mogen genieten van mijn geld, in plaats van alleen maar sparen!"

- Suzan Oerlemans - Huidgoeroe

Ellen Joosten Successupporter Smartgirls

"Door Adine ben ik me nog meer bewust geworden van mijn geldverhalen en heb ik blokkades opgeruimd.

Adine leerde me ook hoe je gestructureerd naar je doelen toe bouwt. Als je iets wilt, moet je er geld voor opzij zetten en proberen daar méér van te maken.

De kennis had ik wel, maar Adine gaf het handen en voeten in de praktijk."

- Ellen Joosten - Succes Supporter Smart Girls

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Regular en VIP?

In beide gevallen krijg je uiteraard alles wat Master Your Money XL te bieden heeft. Maar: de VIP-variant biedt nét even dat beetje extra ondersteuning. Ik check dan wekelijks via WhatsApp bij je in, of alles nog goed gaat.

Je krijgt een speciaal nummer om je vragen naar me te appen én je krijgt een geweldige VIP-goodiebag met een aantal van mijn persoonlijke favorieten.

Wat daar precies in zit, blijft nog even een verrassing. Een tipje van de sluier: hij zit vol goodies die je helpen om maximaal resultaat te behalen.

Hoe volg ik Master Your Money XL?

De liveronde van Master Your Money XL gaat op 22 april 2021 van start. We gaan dan gedurende zes weken samen aan de slag.

Red je het niet om dan aan te sluiten? No worries. Je houdt ook na die zes weken toegang tot de training, alle komende updates én opnames van de livesessies.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Master Your Money XL is geen traditionele budgetcursus of zweverig verhaal waar je niets mee kunt.

Het is een training die je inzicht geeft in je eigen (geld)persoonlijkheid, gecombineerd met de praktische tools om daar het maximale uit te halen.

Aan het einde van deze training heb jij een roadmap naar jouw ideale leven, afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid.

Kan ik de volgende ronde meedoen?

Natuurlijk! Maar: nooit meer voor deze investering. Deze deal is echt once in a lifetime, ter ere van de lancering van Master Your Money XL.

Ik gebruik deze ronde namelijk om zelf ook weer een nieuwe skill te leren: lanceren.

In oktober 2021 volgt een nieuwe ronde. Dan wordt de investering verhoogd naar 997 euro (en 1.497 euro voor de VIP-versie).

Ik doe mee met Master Your Money XL