GRATIS MASTERCLASS

Ontdek het GOUD in je Innerlijke Geldtype

Je Innerlijke Geldtype ontdekken; het zou ook een leuk quizje op Facebook kunnen zijn. Iets om te delen en daarna meteen weer te vergeten.

Maar... dat zou zonde zijn. Je Innerlijke Geldtype kan je namelijk ontzettend veel vertellen over je gedragspatronen, je overtuigingen en alle manieren waarop je jezelf helpt, maar wellicht ook saboteert.

Kortom: er zit GOUD in je Innerlijke Geldtype. Zéker voor ondernemers. In deze masterclass neem ik je mee in de wereld van de Innerlijke Geldtypen en laat ik je zien hoe deze kennis jou én je bedrijf kan versterken.

Bovendien geef ik je concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan, zo krijg je onder meer toegang tot de geldtypetest én ontvang je een waardevol werkboek, met daarin onder meer een overzicht van alle Innerlijke Geldtypen.

Ik weet dat jij GOUD in handen hebt en laat je graag zien waar het zit. Doe je mee? Geef je hieronder op en kijk de masterclass wanneer het jou uitkomt.

Of bekijk hier direct een opname van één van de eerdere livesessies

Ontdek het Goud in je Innerlijke Geldtype

TIJDENS DEZE GRATIS MASTERCLASS ONTDEK JE:

  • Waar de Innerlijke Geldtypen vandaan komen en welke er allemaal zijn;
  • Hoe ze je kunnen helpen in je bedrijf en persoonlijke leven, maar ook;
  • Hoe ze je misschien wel tegenwerken. Althans, hoe jij jezelf tegenwerkt, omdat je ze nog niet op de juiste manier weet in te zetten;
  • Hoe jij je Innerlijke Geldtypen keer op keer kunt gebruiken om doorbraken te realiseren in je persoonlijke én zakelijke leven;
  • En zo je geld (weer) kunt laten stromen.

Our customers love us

Christel Nolle - Creatieve Verbinder

"Baanbrekend. Letterlijk, want ik heb mijn fulltime baan opgezegd toen ik zag hoe mijn Innerlijke Geldtypen elkaar tegenwerkten en dat er heel veel mogelijkheden waren om dat snel en blijvend te veranderen."

- Christel Nolle - Creatief multitalent

"Ik snap mezelf nu beter en weet wat voor mij een handige route is om te volgen. Daarnaast is het gewoon heel erg fijn dat ik nu vertrouw op de fijne energie van geld."

- Suzan Oerlemans - Eigenaar Huidinstituut Suzan Oerlemans en Huidgoeroe

Linda Baart

"Ik heb enorm veel geleerd van het inzicht in de geldtypes, het doorbraakprofiel en de businessmodellen en heb meer ontspannen vertrouwen in geld."

- Linda Baart - Uitgever

Mag het van jou ook wel wat makkelijker?

Ik ben Adine, ervaren ondernemer én money mindset mentor, en ik geloof dat jij ALLES wat je nodig hebt om jouw rijke leven te leiden, al in je hebt. 

Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de shift van binnen maken. Stoppen met succesverhalen van anderen lezen, starten met doen. En dan heb ik het niet over het maken van 100 Excelletjes.  

Dat slimmer aanpakken begint van binnen. Ik ben ervan overtuigd dat alles makkelijker gaat als je jezelf beter leert kennen. Ontdekt waar jij van aan gaat. Het merkt wanneer je ergens op leegloopt. Gaat zien waar jouw unieke talenten liggen én hoe je daar goed geld mee kunt verdienen.

Ik help jou graag met het creëren van de doorbraken die je nodig hebt om jouw geld, geluk en rijkdom weer te laten stromen.

Door je te leren anders te denken over geld, er anders mee om te gaan én er meer van aan te trekken. En door te werken op basis van jouw innerlijke geldtype.

Je kunt pas écht financieel vrij zijn en grote doorbraken beleven, als je je belemmerende overtuigingen over geld opruimt en je helemaal afstemt op jouw money blueprint.

En daar help ik je graag mee! Het is namelijk mijn missie om 1 miljoen vrouwen te helpen financieel vrij te worden.

Via de Money Mind Academy, de verschillende programma's, maar ook door slimme samenwerkingen aan te gaan en te zorgen voor een duurzame verandering in hoe we als maatschappij naar geld kijken én ermee omgaan.

Doe je mee?

Adine Faber-Versluis Money Mindset Mentor