GRATIS MASTERCLASS

Ontdek het GOUD in je Innerlijke Geldtype

Je Innerlijke Geldtype ontdekken; het zou ook een leuk quizje op Facebook kunnen zijn. Iets om te delen en daarna meteen weer te vergeten.

Maar... dat zou zonde zijn. Je Innerlijke Geldtype kan je namelijk ontzettend veel vertellen over je gedragspatronen, je overtuigingen en alle manieren waarop je jezelf helpt, maar wellicht ook saboteert.

Kortom: er zit GOUD in je Innerlijke Geldtype. Zéker voor ondernemers. In deze masterclass neem ik je mee in de wereld van de Innerlijke Geldtypen. Ik stel ze aan je voor en ik laat je zien hoe ze je kunnen helpen om het geld in jouw leven én in je bedrijf weer te laten stromen.

Houd deze pagina in de gaten: je kunt je binnenkort inschrijven voor deze GRATIS MASTERCLASS.e

Ontdek het Goud in je Innerlijke Geldtype

TIJDENS DEZE GRATIS MASTERCLASS ONTDEK JE:

  • Waar de Innerlijke Geldtypen vandaan komen en welke er allemaal zijn;
  • Hoe ze je kunnen helpen in je bedrijf en persoonlijke leven, maar ook;
  • Hoe ze je misschien wel tegenwerken. Althans, hoe jij jezelf tegenwerkt, omdat je ze nog niet op de juiste manier weet in te zetten;
  • Hoe jij je Innerlijke Geldtypen keer op keer kunt gebruiken om doorbraken te realiseren in je persoonlijke én zakelijke leven;
  • En zo je geld (weer) kunt laten stromen.

LET OP: Er is beperkt plek in deze training. Meld je dus snel aan om zeker te zijn van jouw plekje.

Mag ik je helpen met het versterken van je money mindset én je money skills?

Ik ben Adine, ervaren ondernemer én money mindset mentor, en ik geloof dat jij ALLES wat je nodig hebt om jouw rijke leven te leiden, al in je hebt. 

Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de shift van binnen maken. Stoppen met succesverhalen van anderen lezen, starten met doen. En dan heb ik het niet over het maken van 100 Excelletjes.  

Dat slimmer aanpakken begint van binnen. Ik help jou graag met het creëren van doorbraken, door je belemmerende overtuigingen over geld te reframen. Door je te leren anders te denken over geld, er anders mee om te gaan én er meer van aan te trekken. En door te werken op basis van jouw innerlijke geldtype.

Je kunt pas écht financieel vrij zijn en grote doorbraken beleven, als je je belemmerende overtuigingen over geld opruimt en je helemaal afstemt op jouw money blueprint.

En daar help ik je graag mee! Het is namelijk mijn missie om 1 miljoen vrouwen te helpen financieel vrij te worden. Door met de Money Mind Academy, de verschillende programma's, maar ook door slimme samenwerkingen te zorgen voor een duurzame verandering in hoe we als maatschappij naar geld kijken én ermee omgaan.

Adine Faber-Versluis Money Mindset Mentor