GRATIS WEBINAR

De 8 Geheimen van Succesvolle Ondernemers

Jij staat op het punt te ontdekken welke geheimen succesvolle ondernemers toepassen om veel geld te verdienen met wat ze het allerliefst doen, zonder daarvoor non-stop te werken of hun ziel te verkopen.

- MOMENTEEL GEEN NIEUWE WEBINARS -

Webinar 8 Geheimen van Succesvolle Ondernemers

TIJDENS DIT GRATIS WEBINAR ONTDEK JE:

  • Wat succesvolle ondernemers doen, waardoor ze veel geld verdienen met wat ze het liefste doen - zonder zich een slag in de rondte te werken
  • Hoe jij jezelf daarin wellicht ongemerkt saboteert en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw leven ook rijker wordt
  • Welke rol jouw innerlijke geldtype speelt in je leven - en hoe die je tot nu toe misschien wel arm heeft gehouden

LET OP: Er is beperkt plek in deze training. Meld je dus snel aan om zeker te zijn van jouw plekje.

Mag ik je helpen met het versterken van je money mindset én je money skills?

Ik ben Adine, ervaren ondernemer én money mindset mentor, en ik geloof dat jij ALLES wat je nodig hebt om jouw rijke leven te leiden, al in je hebt. 

Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de shift van binnen maken. Stoppen met succesverhalen van anderen lezen, starten met doen. En dan heb ik het niet over het maken van 100 Excelletjes.  

Dat slimmer aanpakken begint van binnen. Ik help jou graag met het creëren van doorbraken, door je belemmerende overtuigingen over geld te reframen. Door je te leren anders te denken over geld, er anders mee om te gaan én er meer van aan te trekken. En door te werken op basis van jouw innerlijke geldtype.

Je kunt pas écht financieel vrij zijn en grote doorbraken beleven, als je je belemmerende overtuigingen over geld opruimt en je helemaal afstemt op jouw money blueprint. En daar help ik je graag mee!

Adine Faber-Versluis Money Mindset Mentor