Beleggen voor Beginners

Ontdek hoe je op een veilige manier geld kunt verdienen met beleggen

Wil je graag beginnen met beleggen, maar weet je niet goed hoe je moet starten? Maak je je zorgen over de risico's die beleggen met zich meebrengt? Of heb je het gevoel dat je te weinig kennis hebt om verstandige beleggingsbeslissingen te nemen? Dan is de cursus Beleggen voor Beginners iets voor jou!

€97 TIJDELIJK €47

START METEEN
Adine Faber Versluis Money Mindset Mentor

Dit levert het je op

In deze cursus leer je stap voor stap hoe beleggen precies werkt, welke risico's er zijn en hoe je deze kunt beperken. We gaan dieper in op de verschillende beleggingsmogelijkheden en je ontdekt welke beleggingsinstrumenten het best bij jouw persoonlijke situatie passen. Je leert hoe je een beleggingsportefeuille opbouwt en hoe je deze kunt bijsturen om je doelen te bereiken.

DE BASICS

Inzicht in hoe beleggen werkt en welke risico's er zijn

SAMEN DOEN

Toegang tot een besloten community van mede-beleggers

DE MOGELIJKHEDEN

Kennis over verschillende beleggingsmogelijkheden en instrumenten

SUPPORT

Ondersteuning en feedback tijdens het beleggingsproces

DE PRAKTIJK

Praktische tips om een eigen beleggingsportefeuille op te bouwen

VOOR ELK NIVEAU

Ook (of juist!) heel geschikt als je nog helemaal niets van beleggen weet

Klaar om te ontdekken hoe jij kunt beleggen?

Wat kun je verwachten?

01

Inzicht in hoe beleggen werkt en welke risico's er zijn. Want ja, risico's zijn er altijd. Overigens brengt sparen óók een belangrijk risico met zich mee: inflatie.

02

Kennis over verschillende beleggingsmogelijkheden en instrumenten. Want er is veel meer dan alleen het aandeel.

03

Praktische tips om een eigen beleggingsportefeuille op te bouwen. We gaan direct aan de slag, als je wilt.

04

Ondersteuning en feedback tijdens het beleggingsproces. Voel je vrij om al je vragen te stellen; ik help je graag vanuit mijn ervaring.

05

Toegang tot een besloten community van mede-beleggers. Van elkaar kun je zó veel leren over geld.

Wat andere cursisten vinden:

★ ★ ★ ★ ★

"Een bijzonder heldere en duidelijke cursus die met eenvoudige woorden laat weten hoe het voor bijna iedereen mogelijk is om een stukje financiële zelfstandigheid op te bouwen."

KEES
Bouwde voor het eerst een eigen beleggingsportefeuille op

★ ★ ★ ★ ★

"Ik had niet gedacht dat dit moment zou komen, maar ik ben er klaar voor: een eigen beleggings-portefeuille. Thanxx!"

ESTHER
Snapt precies wat haar volgende stap is

★ ★ ★ ★ ★

"Veel van wat ik lees over beleggen is ingewikkeld. Dit is toegankelijk en opgezet op een manier die voor mij helder is."

JANTINE
Heeft haar eerste beleggingsrekening inmiddels geopend

“Dankzij deze cursus heb ik nu een beleggingsstrategie die veilig aanvoelt, maar me ook helpt mijn geld voor me te laten werken.”

SANDRA | WEBSHOPEIGENARESSE

Voor elk niveau

Beleggen voor Beginners is geschikt voor iedereen, ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met beleggen. Na het volgen van deze cursus ben jij klaar om te gaan beleggen!

Heb je meer tijd nodig? Helemaal prima. Je houdt namelijk onbeperkt toegang tot de training én alle toekomstige updates.


Geen snel-rijk-worden-cursus

Deze cursus is niet bedoeld als snel-rijk-worden-cursus. Hoewel ik geen enkel bezwaar heb tegen snel rijk worden (yes, kom maar door met die loterij!), geloof ik dat een solide beleggingsstrategie er juist eentje is van rust, degelijkheid en met respect voor de tijd.

Profiteer van mijn ervaring

“Doodeng vond ik het, beleggen. De gedachte om geld kwijt te raken maakte me misselijk en elke dag het FD doorlezen om de koersen te volgen leek me ook niet heel aantrekkelijk. Gelukkig bleek dat - snel handelen, de markt denken te kunnen timen - helemaal niet zo'n succesvolle strategie te zijn en kan het juist veiliger, rustiger en makkelijker. Ik leer je graag hoe, op basis van mijn eigen ervaring."

ADINE FABER-VERSLUIS | MONEY MIND ACADEMY

Waarom zou je langer wachten? Start nu!

Een van de belangrijkste elementen van succesvol beleggen is optimaal gebruik maken van de factor 'tijd'. Waarom zou je langer wachten? Start nu. Je toekomstige zelf gaat je er dankbaar voor zijn.

Of je nu wilt sparen voor je pensioen, wilt profiteren van de groeiende markt of gewoon een extra inkomen wilt genereren, beleggen kan een interessante optie zijn. Maar het is belangrijk dat je weet wat je doet en op een veilige manier te werk gaat.

Met de cursus Beleggen voor Beginners heb je de kennis en ondersteuning om op een verantwoorde manier te starten met beleggen.

Schrijf je nu in voor Beleggen voor Beginners en ontdek hoe ook jij kunt profiteren van de voordelen van beleggen!

Beleggen voor Beginners praktische training

€97 €47

TIJDELIJK - NU KOPEN!